Konya Meram TOKİ konutları 2020!
Konya İli, Meram İlçesi, Beybes Mahallesi'nde inşa edilecek olan Konya Meram Toki konutları 2020 detaylarını sizler için araştırdık.

Konya Meram Toki konutları 2020 detayları şu şekilde;
Alt ve orta gelir grubuna yönelik konutların yer alacağı Konya Meram Toki projesinin ihalesi 20 Mayıs 2020 tarihinde saat 15:00'da yapılacak.

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilecek olan Konya meram toki evleri 2020 projesi için çalışmalara ihale gerçekleştirilip sonuçlandıktan sonra başlanacak.

Uygun fiyatlı konut üretimi yapan Toki imzası taşıyan toki konya meram 2020 projesi kapsamında 13 adet dükkan, 2 adet cami, altyapı ve çevre düzenlemesi işinin de yapılacak. 

657 konuttan oluşacak olan Konya Meram Toki ihalesinin yapılacağı yerin açık adresi açıklandığı zaman 'emlaksayfasi.com.tr' adresinde yer alacak.

Konya Meram Toki konutları 2020 ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181