Konya Organize Sanayi TOKİ kura sonuçları ne zaman açıklanacak?
1057 konutluk Konya Ardıçlı sosyal konut projesi kapsamında inşa edilen ​Konya Organize Sanayi TOKİ kura sonuçları ne zaman açıklanacak sorusunun yanıtını sizler içim araştırdık.

Konya Organize Sanayi TOKİ kura sonuçları ne zaman açıklanacak sorusunun yanıtı ve tüm detaylar şu şekilde;

Toki 50 bin konut kapsamında Konya Organize Sanayi Bölgeleri çalışanlarına özel inşa edilen Toki konutlarının hak sahipleri kura ile belirlenecek. Vatandaşlar tarafından merak edilen Konya Organize Sanayi Toki sonuçları ne zaman açıklanacak sorusunun yanıtı belli oldu. Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü çalışanları için Toki kura çekimi 26 Temmuz 2019 Cuma günü saat 18.00’de Mehmet Tuza Pakpen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde gerçekleşecek. Konya Organize Sanayi Toki kura sonuçlarının ogün Toki tarafından yayınlanması bekleniyor.

Konya OSB Toki kura sonuçları için tıklayınız.

Konya Büyükşehir Belediyesi ve TOKİ işbirliğinde 50 bin konut kapsamında hayata geçirilecek olan 503 konut Konya Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü çalışanları için ayrıldı.

350 adedi 2+1 ve 153 adedi 3+1 planında inşa edilecek olan projede 2+1 konutlar brüt 84 metrekare, 3+1 konutlar ise brüt 128 metrekare olarak hayata geçirilecek.

Konya Organize Sanayi TOKİ kura sonuçları ne zaman açıklanacak sorusunun yanıtını sizler için derledik. Toki Konya Organize çekiliş sonuçları 2019 ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181