Konya Yalıhüyük Millet Bahçesi ihalesi yapıldı!
TOKİ tarafından Konya’nın Yalıhüyük ilçesinde yapılacak millet bahçesini ihalesi yapıldı.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Konya’nın Yalıhüyük ilçesinde yapılacak Millet Bahçesi’nin ihalesi 13 Ekim 2020 Salı günü gerçekleştirildi.

Bitki ve peyzajı ile Konya şehrine yeni bir soluk getirecek millet bahçesi projesi, içerisinde barındıracağı sosyal donatı alanlarıyla, yeşiliyle, Millet Kıraathanesiyle, yürüyüş parkurlarıyla, dinlenme ve piknik alanlarıyla doğa ile iç içe yepyeni bir sosyal yaşam alanı olacak.

Çocuklar oyunlarını, kamelyalı dinlenme alanlarını, etkinlik çayırlarını barındıracak millet bahçesi projesinde her yaştaki vatandaşlar için kültürfizik alanları da tasarlandı. 

Yalıhüyük Millet Bahçesi projesinin içerisinde ikramların ücretsiz olduğu Millet Kıraathanesi de yer alıyor. Kitap okumak ya da ders çalışmak isteyen öğrenciler Millet Kıraathanesi’nde internet, fotokopi ve tarayıcıdan da ücret ödemeden yararlanabilecek.

Toplam çocuk oyun alanının 542 metrekare olduğu millet bahçesinde, çok amaçlı etkinlik alanları bin 395 metrekare olacak. 740 metrekarelik sohbet alanlarının olduğu millet bahçesinde, bin 278 metrekarelik çim amfi yer alacak. Ayrıca, koşu, yürüyüş ve gezinti yolları da olacak.

TOKİ

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181