Meram TOKİ Engelli Konutları satışları 21 Kasım'da başlıyor!
Konya Meram Gödene 804 adet Toplu Konut Uygulaması kapsamında inşa edilen Meram TOKİ Engelli Konutları satışları 21 Kasım'da başlıyor.

Proje kapsamında 10 adet engelli konutu kurasız başvuru önceliğine göre en az %40 oranında Engelli Raporu olan vatandaşlarımıza Açık Satışa sunulacak.

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) hayata geçirilen Meram TOKİ Engelli Konutları projesinde satışlar 21 Kasım 2018 - 31 Aralık 2018 tarihleri arasında yapılacak. 7 adet 2+1 ve 3 adet 3+1 engelli konutunun satışa sunulacağı projede yer alan konutların satış işlemleri T.Halk Bankası A.Ş Konya ilindeki yetkili tüm şubeleri aracılığıyla yürütülecek ve Temerküz Nalçacı Şubesi olacak.

TOKİ tarafından yapılan açıklama şu şekilde; “Konut satın almak için başvuruda bulunan kişilerin kendisi, eşi ve velayeti altındaki çocukları üzerine tapuda kayıtlı bağımsız bir konutun bulunmaması, daha önce Toplu Konut İdaresince satılmış bir gayrimenkule sahip olmamış ve daha önce Toplu Konut İdaresinden kredi almamış olmaları” şartları kaldırılmıştır.

Meram Gödene TOKİ satış duyurusu için tıklayınız.
Meram TOKİ Engelli Konutları fiyatları için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181