Selçuklu Ardıçlı TOKİ Evleri ihalesi 18 Nisan 2019'da!
1057 konuttan oluşacak olan Selçuklu Ardıçlı Toki evleri ihalesi 18 Nisan 2019 tarihinde yapılacak.

Konya İli Selçuklu İlçesi Ardıçlı Mahallesi'nde inşa edilecek olan Selçuklu Ardıçlı Toki evleri ihalesi 18 Nisan 2019 tarihinde saat 14:30'da yapılacak. Proje için çalışmalara ihale gerçekleştirilip sonuçlandıktan sonra başlanacak.

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilecek olan konya selçuklu ardıçlı mahallesi toki projesi kapsamında 1'e adet ticaret merkezi, cami, altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapılacak. 

Toki selçuklu ardıçlı ihalesinin yapılacağı yerin açık adresi; T.C. Çevre Ve Şehircilik Bakanlığı - Toplu Konut İdaresi Başkanlığı-TOKİ İstanbul Hizmet Binası Halkalı Atakent Mahallesi 221. Sok. No:5 (Kanuni Sultan Süleyman Hastanesi karşısı) 34307 Halkalı - Küçükçekmece / İSTANBUL

Selçuklu Ardıçlı Toki evleri ihale detayları için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Raziye karakoç 5 yıl önce

banner182

banner181