Seydişehir Millet Bahçesi'nde çalışmalar başladı!
Çevre Şehircilik Bakanlığı tarafından Seydişehir’e yapılacak olan ve bir süre önce yapım ihalesi tamamlanarak müteahhit firmaya yer teslimi yapılan Seydişehir Millet Bahçesi için tarihi dönüşüm başlatıldı.

Başkan Tutal, yapımı ve ihalesi TOKİ tarafından tamamlanan Seydişehir Millet Bahçesi'nin yapımına başlandığını ve 300 iş gününde tamamlanacağını kaydetti.

Seydişehir’de 1970 yılında o zamanın Belediye Başkanı Nevzat Akbaş tarafında park olarak yapılan ve Seydişehir Halkı tarafından ismi belirlenen alan, son 10 yıldır Nevzat Bey Düğün Salonu olarak kullanılmakta idi.

126 bin metrekarelik alan üzerine kurulacak Millet Bahçesi'ne ilişkin bilgi veren Belediye Başkanı Mehmet Tutal, çalışmaların 300 iş günü içerisinde tamamlanacağını ve Seydişehir halkının yeni bir sosyal alana kavuşacağını söyledi.

Nevzat Bey tepesinde yüklenici firma tarafından yapılacak olan Millet Bahçesi projesinde, kafeterya, kütüphane, sosyal donatı alanları, konferans salonu, tenis kortu, voleybol, basketbol ve futbol sahaları, millet kıraathanesi, yürüyüş parkuru, dinlenme ve piknik alanları, oyun grupları ve botanik bahçesi bulunacak. Seydişehir Millet Bahçesi, ihalede belirtilen süre içerisinde tamamlanacak.

Çalışmaların yoğun şekilde devam ettiğini kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal, "İihalesi 20 Şubat’ta yapılan Millet Bahçemizin çalışmalarına başlandı. Millet Bahçemizin yapımı yaklaşık bir yılda tamamlanacak. Projenin teslim süresi 300 gün. Bu süre sonunda inşallah halkımızın kullanımına açacağız. Millet Bahçesinin, Seydişehir’e yapılması konusunda bizlere desteklerini esirgemeyen Çevre ve Şehircilik Bakanımız Murat Kurum’a, Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay’a teşekkür ediyorum” dedi.

Seydişehir Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181