TOKİ Karaman Kırbağı'nda toplam 559 konut için başvurular 6 Mart'ta başlıyor!
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Karaman Merkez Kırbağı Alt Gelir Grubu Konut Projesi kapsamında inşa ettirilen 419 konut ve 140 adet standart konutun başvuruları 6 Mart'ta başlıyor.

Kura yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutlar için başvurular, T. Halk Bankası A.Ş.’nin tüm şubeleri tarafından 31 Mart 2017 tarihine kadar kabul edilecektir.  

Konut Alıcılarının Başvuruları 3 kategoride kabul edilecektir; 
1. Kategori olan“Şehit Aileleri, Harp ve Vazife Malulleri ile Dul ve Yetimlerinin” , 
2. Kategori olan “En az %40 Engelli Vatandaşlarımızın” 
3. Kategori olan “Diğer alıcı adaylarının” 

BAŞVURU ŞARTLARI:
1. T.C. vatandaşı olması,
2. Şehit Aileleri, Terör, Harp ve Vazife Malulleri ile Dul ve Yetimleri kategorisinde başvuracakların en az 3 (üç) yıldır ikamet ediyor olması veya il nüfusuna kayıtlı olması gerekmektedir.
3. Toplu Konut İdaresinden konut satın almamış olması, başvuru sahibinin kendisi, eşi ve velayeti altındaki çocukları üzerine tapuda kayıtlı kat irtifaklı/kat mülkiyetli bağımsız bir bölümün veya müstakil konutunun bulunmaması (tarla, bağ, bahçe, köyevi ve işyeri hariç) ve Toplu Konut İdaresinden konut kredisi kullanmamış olması,
- Şehit Aileleri, Harp ve Vazife Malulleri ile Dul ve Yetimleri kategorisi hariç
4. Başvuru tarihi itibariyle 25 yaşını doldurmuş olması gerekmekte olup, ancak,
- Eşi vefat etmiş olan çocuklu dul bayanlarda yaş şartı aranmamaktadır. 
5. Aylık hane halkı gelirinin, en fazla net 3.200-TL olması, (Başvuru sahibinin, eşinin ve velayeti altındaki çocuklarının gıda, yol, vs. her türlü aldıkları yardımlar dahil olmak üzere toplam hane halkı aylık net gelirinin en fazla 3.200-TL olması gerekmektedir.) 
6. Bir hane halkı adına, yani kişinin kendisi, eşi ve velayeti altındaki çocukları adına yalnızca bir adet başvuru yapılabilecektir.

Alt Gelir Grubu Konut projesi ödeme seçenekleri;



Standart Konut Projesi ödeme seçenekleri;



Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181