TOKİ Konya 2019!
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilecek olan Toki Konya 2019 detaylarını sizler için derledik.

Türkiye'nin dört bir yanında konut üretimi yapan TOKİ Kayseri 2019 projeleri çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda yeni bir konut sahibi Konya yeni toki projeleri 2019 detaylarını merak ediyor. İşte Toki Konya 2019 listesi;

TOKİ Konya Kadınhanı
111 adet konuttan oluşacak olan Konya Kadınhanı toki evleri 2019 projesinin ihalesi 3 Nisan 2018 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirildi. Konya’nın Kadınhanı İlçesi’nde inşa edilecek olan TOKİ Konya Kadınhanı projesi kapsamında 1 adet 3 dükkanlı ticaret merkezii inşa edilecek.

TOKİ Konya Sarayönü
79 adet konuttan oluşacak olan Konya Sarayönü toki evleri 2019 projesinin ihalesi 5 Haziran 2018 tarihinde saat 15:00'da gerçekleştirildi. Konya İli Sarayönü İlçesi Kurşunlu Mahallesi'nde inşa edilecek olan TOKİ Konya Sarayönü projesi kapsamında 1 adet büfe ve 1 adet cami inşa edilecek.

TOKİ Konya Selçuklu​
Konya İli Selçuklu İlçesi Ardıçlı Mahallesi'nde inşa edilecek olan Konya Selçuklu TOKİ ihalesi 18 Nisan 2019 tarihinde saat 14:30'da yapılacak. 1057 konuttan oluşacak olan Selçuklu Ardıçlı toki evleri projesi kapsamında 1'e adet ticaret merkezi, cami, altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapılacak.

Konya Ardıçlı Toplu Konut Projesi
Konya Büyükşehir Belediyesi ve TOKİ işbirliğinde hayata geçirilecek olan Konya Ardıçlı Toplu Konut Projesi 1057 konuttan oluşacak. 150 bin metrekare konut alanı, 20 bin metrekare ticari alan, 27 bin 500 metrekare de eğitim alanına sahip olacak olan proje 82 bin 500 metrekare de pazar alanı içerecek.

Toki Konya 2019 detaylarını sizler için araştırdık. Konya toki 2019 başvuruları ne zaman ve Konya toki 2019 projeleri ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kazım türk 5 yıl önce

Toki başvuruları nezaman ve nereler olacak

Avatar
Fatih doğan 5 yıl önce

Toki başvuruları nerden oluyor acaba yardımcı olursanız sevinirim

Avatar
Fatih doğan 5 yıl önce

Toki başvuruları nerden oluyor acaba yardımcı olursanız sevinirim

Avatar
Mali 5 yıl önce

Ziraat ve Kuveytbank başvuru yeri

Avatar
Mali harmankaya 5 yıl önce

Ziraat ve Kuveytbank başvuru yeri :)

Avatar
Ali harmankaya 5 yıl önce

Ziraat ve Kuveytbank başvuru yeri :)

Avatar
rıza vurgun 5 yıl önce

başvurular başladı mı? nasıl oluyor.

Avatar
Toki pırojesi konyanın hangi ilçelerinde var acaba cihanbeyli yada kuluda varmı 5 yıl önce

banner182

banner181