TOKİ Konya Beyşehir'e 2. etapta 469 konut yapılacak!
Beyşehir'de 2. etap proje kapsamında yürütülecek TOKİ konutlarının yapım çalışmaları başladı. Beyşebir Belediye Başkanı Murat Özaltun, TOKİ Başkanlığı tarafından ihale edilen ve ihaleyi üstlenen firma tarafından hafriyat ve temel kazma çalışmaları başlatılan inşaat alanında incelemede bulundu.

Sekiz aylık süreç Başkan Özaltun, burada yaptığı açıklamada, Beyşehir'de 2. etap toplu konutlarının Avşar Mahallesi'nde 1. etap konutlarla Küçükavşar Mahallesi arasındaki alana inşa edileceğini belirterek, "İhale sürecinin tamamlanmasıyla birlikte burada yine göl manzarasına sahip 469 konut daha yükselmeye başlayacak. İlçemize hayırlı olsun" dedi. Beyşehir Belediyesi'nin girişimleriyle yaklaşık sekiz ay önce başlayan sürecin ön taleplerin alınması ve ilgili bankaya ödemelerin yapılmasının ardından başladığını hatırlatan Özaltun, ardından TOKİ Başkanlığı'yla gerekli yazışma, prosedürlerin tamamlanması ve görüşmeler sonrasında üretilen toplu konut projesinin hayata geçirilmesi için düğmeye basıldığını söyledi. 

Milliyet Konya Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181