TOKİ Konya Beyşehir Küçükavşar 2. etapta 62 konutun başvuru tarihi ne zaman?
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen Konya Beyşehir Küçükavşar 2. Etap projesi kapsamında inşa edilen 62 adet konutun başvuruları 9 Ekim'de başlayacak.

TOKİ Konya Beyşehir Küçükavşar 2. Etap başvuru tarihi 13 Ekim 2017 tarihine kadar devam edecek. TOKİ Konya Beyşehir Küçükavşar 2. Etap başvuruları T.C. Ziraat Bankası A.Ş Beyşehir Şubesi tarafından kabul edilecek.

Başvuru sahipleri;
1. T.C. Ziraat Bankası A.Ş Beyşehir Şubesi’nden 2 nüsha kategorisine göre Başvuru Formu temin edecektir.
2. Başvuru Formunu 2 nüsha halinde doldurarak ve aşağıda yer alan belgelerle 09 – 13 Ekim 2017 tarihleri arasında T.C. Ziraat Bankası A.Ş Beyşehir Şubesine başvuracaklardır. Başvuru sırasında, vatandaşların 2 nüsha halinde doldurdukları Başvuru Formları Banka tarafından numaralandırılarak bir nüshası başvuruda istenilen evraklarla teslim alınacak ve 1 nüshada başvuru sahibine geri verilecektir.
3. Başvuru sırasında istenilen belgeler ile birlikte ayrıca B1 tipi Alt Gelir Grubu (2+1) konutlar için 4.000.-TL, G tipi Standart Gelir Grubu (3+1 ve 2+1) konutlar için 6.000.- TL Başvuru Bedeli alınacaktır.
4. Kimlik tespiti için Nüfus Cüzdanı ibraz etmek şartı aranacaktır.
5. Başvurular şahsen yapılacaktır.  

TOKİ Konya Beyşehir Küçükavşar 2. Etap satış duyurusu için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181