TOKİ Konya Beyşehir Küçükavşar 2. etapta 62 konutun kura tarihi ne zaman?
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen Konya Beyşehir Küçükavşar 2. Etap projesi kapsamında inşa edilen 62 adet konutun kurası 23 Ekim 2017 tarihinde çekilecek.

KURA ÇEKİLİŞİ:
“Konut Alma Hakkı ve Konut Belirleme Kurası” noter huzurunda; 23 Ekim 2017 tarihinde gerçekleştirilecektir.
- Kurada konut sayısı kadar asil alıcı belirlenecek olup, aynı anda asil alıcıların konutları da kura ile belirlenecektir.
- Konut sayısının % 20’si kadar yedek alıcı belirlenecektir.
- Satışa sunulan konut sayısından daha az başvuru olması durumunda kura çekilişi yapılmayacaktır. Başvuru şartlarını sağladıklarını kanıtlayarak hak sahibi olanlar (kura öncesi istenilen evrakları ibraz edenler) Başvuru önceliğine ve Bankanın başvuru sıralamasına göre hazırlayacağı ve ilan edeceği program doğrultusunda konut seçim ve sözleşme imzalama işlemlerini gerçekleştireceklerdir.
- Kurada asil ve yedek olamayanların başvuru bedelleri 25 Ekim 2017 tarihinden itibaren T.C. Ziraat Bankası Beyşehir Şubesinin belirleyeceği program doğrultusunda iade edilecektir.

TOKİ Konya Beyşehir Küçükavşar 2. Etap satış duyurusu için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181