TOKİ Konya Meram Beydes'e 609 konut inşa edecek!
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Konya’nın Meram İlçesi Beybes Mahallesi’nde inşa edilecek 609 konutun ihalesi yapıldı.

7 Mart 2018, Çarşamba günü gerçekleştirilen ihale kapsamında 2 ticaret merkezi, 2 cami ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi de yer alıyor. Yükseklikleri zemin+3 olan konutlar 341’i 2+1, 160’ı 3+1 ve 108’i ise 4+1 planında inşa edilecek.

Geleneksel ve modern mimarinin sentezlendiği projede; zemin kat seviyesinde yöresel taş kaplamalar, ahşap görünümlü fibercement kaplamalar, söveler, kat silmeleri kullanıldı. Proje kapsamındaki dükkânlar, camiler, park, peyzaj, oyun ve spor tesisleriyle Konya Meram’a yeni bir cazibe merkezi kazandırılıyor.

TOKİ

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181