TOKİ Konya Sarayaönü Ladik'te 799 konutun ihalesini yaptı!
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Konya Altınözü Ladik Mahallesi’nde inşa edilecek 799 konutun ihalesi yapıldı.

18 Aralık Pazartesi günü gerçekleştirilen ihale kapsamında ayrıca sosyal tesis, cami ile altyapı ve çevre düzenleme işi de yer alıyor.

Yükseklikleri zemin+3 olan konutların 591’i 2+1, 208’i ise 3+1 planında inşa edilecek. Geleneksel ve modern mimarinin sentezlendiği projede; zemin kat seviyesinde yöresel taş kaplamalar, ahşap görünümlü fibercement kaplamalar, söveler, kat silmeleri, ferforce korkuluklu dekoratif pencereler ve geniş balkonlar kullanıldı.

Projeyle yerleşim alanı; sosyal tesisi, camisi, parkı, peyzajı, oyun ve spor alanlarıyla nitelikli sosyal çevre imkânı sunan yeni bir mahalleye dönüşüyor.

Gelenekten geleceğe varma arayışını benimseyen TOKİ, mimaride şehirlerimizin yöresel dokusunu ön plana çıkarmayı amaçlıyor.

TOKİ

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Muammer 5 yıl önce

Ladik toki konutkarı 2. Etap Kura çekimi ne zaman

banner182

banner181