TOKİ Konya Sarayönü'ne 883 konutun temelini attı!
Sarayönü'de TOKİ tarafından inşa edilecek 45 bloktan oluşan 883 konutun temeli ilk harç dualarla atıldı. Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, gazetecilere yaptığı açıklamada projenin ilçeye değer katacağını söyledi.

Çalışmalar tamamlandığında modern ve yerel mimarinin sentezlendiği bir yaşam merkezi ortaya çıkacağını anlatan Solak, şunlan kaydetti: "Toplam 883 konut yapılacak. Projenin içinde cami, sosyal tesis ve 2 adet ticaret merkezi var. Proje, sosyal donatıları, meydanı, parkları, peyzajı, otoparkı, çocuk oyun alanları ile nitelikli bir sosyal çevre imkanı sunacak. Çalışmaların 500 günde tamamlanması planlanıyor. Konutların yapımı tamamlanarak sahiplerine teslim edildiğinde 3 binden fazla insanımıza yuva olacağını tahmin ediyorum" dedi.
 
Yeni Konya Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Gunay yildiz 7 yıl önce

Toki meram godene konutlarini cok begendik basvurumuzu yabtik insAllah Allahin izniyle bizede cikar Allah yardimcimiz olsun sizede cok tesekkurler toki.

banner182

banner181