Kütahya Emet'te yeni apart projeleri!
Emet belediyesince büyük hamam arkasından istimlak edilen alanlar da yapımı düşünülen apartların projeleri şekillenmeye başladı. Emet belediyesince mevcut alanda ilk etapta 20 ila 30 arasında apart yapılması planlanıyor. Yaklaşık 2500 m2 alanda konumlandırılacak ve 2 şer katlı olacak apartların 60'şar m2 olacağı projede yer alırken, çevre düzenlemeleri, çocuk oyun grupları,süs havuzları vb. çalışmalar ile bölgede bir mini tatil köyü oluşturulmaya çalışılacak. Belediye başkanı Mustafa Koca'nın son dönemlerde sıkça demeçlerinde dile getirdiği apart yapımları için teknik ekiplerin çalışmaları sürerken, apartlarda şekillenmeye başladı. 2 kat düşünülen apartların içersinde geniş banyolar tasarlanırken,çevre düzenlemelerine de önem verilecek. Proje tamamlandıktan sonrada kamuoyunun beğenisine sunulacak.

Yürüyüş,bisiklet ve koşu yollarının da tasarlandığı proje için belediye ekipleri yoğun bir mesai harcıyor. Projeyi tamamlandıktan sonra yapım için hangi metodun izleneceği karara bağlanacak. Belediye apart yapımlarını yap işlet devret modeli yanı sıra,kat karşılığı yapım şartlarıyla da verebiliyor. Tamamını belediye yaparak kendisi işletebileceği gibi, kiralama yöntemiyle de işletebiliyor. Emet için öncelikli önemli olan ise biran önce bu tesislerin ilçeye kazandırılarak, apart turizmi ile ilçeye gelen turist sayısını artırmak. Doğrudan Emet esnaf ekonomisine de katkı sağlayacak apart turizmi için kamuoyu apartların hayata geçirilmesini bekliyor.

Merve Ergün / Yeni Kütahya Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181