Kütahya Tavşanlı'da Bedesten projesinde çalışmalar başladı!
Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler’in büyük önem verdiği ve ilçenin ticari hayatına ivme kazandıracak olan Bedesten’de yüklenici firma ilk kazmayı vurarak çalışmalara başladı. Zemin altı iki kat otopark olması dolayısıyla derin yapılan hafriyat çalışmaları 1 ay içerisinde tamamlanarak Bedesten’in temeli atılacak.

HAFRİYAT ÇALIŞMALARININ ARDINDAN 1 AY İÇERİSİNDE TEMELİ ATILACAK
Tez Mimarlık ve Piramit İnşaat ortaklığındaki yüklenici firmanın yürüttüğü çalışmalarla Bedesten’in 2018’in sonlarına doğru hayata geçirilmesi hedefleniyor. Belediye Başkanı Mustafa Güler, Bedesten’in maliyetinin 23 milyon 920 bin + KDV’ye ulaşacağını söyleyerek, “Bedesten için sadece hazırlık çalışmalarımız 1,5 seneyi buldu. Tavşanlı’ya bu önemli yatırımı kazandırmak için Belediye’miz personeliyle birlikte özverili şekilde çalıştık. İhalesini gerçekleştirdik ve yüklenici firma Tez Mimarlık ve Piramit İnşaat firmalarının ortaklığı hafriyat çalışmalarına başladı. Yatırımımızın temelini 1 ay içerisinde atmayı planlıyoruz” ifadelerini kullandı.

BAŞKAN GÜLER: FİRMA YETKİLİLERİNİN TEMİNATINA GÖRE BEDESTEN’İ 2018 YILI SONUNDA TAVŞANLI HALKIYLA BULUŞTURACAĞIZ
Başkan Güler, “Yüklenici firmanın taahhütlerine göre 2018 yılında Bedesten’i Tavşanlı halkıyla buluşturacağız. Tavşanlı için yukarı çarşının hareketlenmesi, ticarete alternatif alanların oluşturulması ve Belediye’nin mal varlığı noktasında değer artışı gibi önemli kazanımlar elde edeceğiz” şeklinde konuştu.

BEDESTEN HANGİ BÖLÜMLERDEN OLUŞUYOR?
Bedesten’in içerisinde zemin katta 43, birinci katta da 13 olmak üzere toplam 56 dükkan bulunacak. Sosyal alanlar için ise; biri 5D olmak üzere 2 adet sinema salonu, bowling salonu, çocuk oyun alanı, 3 adet oturma bölümleri ve gezilebilir teras yer alıyor.
Ayrıca vatandaşların temel ihtiyaçlarını karşılamak üzere 4 adet restoran, 10 adet fast-food dükkanı, bebek bakım odası, mescit, lavabo ve abdesthaneler de bulunacak.

Bedesten’in altına 2 adet bodrum kat olmak üzere 201 araçlık otopark yapılacak. Araçların bu geniş otopark alanında giriş ve çıkışlarında kolaylık için yönlendirme ve durum gösterme işaretçileri takılacak. Bedesten, güvenlik için hareketli ve sabit kameralar ile sürekli izlenecek. Ayrıca vatandaşların daha konforlu alışveriş yapabilmeleri için katlar arası asansörler ve yürüyen merdiven hizmet verecek.

Tavşanlı Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181