Kütahya Pazarlar kentsel dönüşüm projesi!
İlk adımın atıldığı Kütahya Pazarlar kentsel dönüşüm projesi detaylarını sizler için araştırdık.

Kütahya İli, Pazarlar İlçesi, Hoca Ahmet Yesevi Mahallesi sınırları içerisinde bulunan Kütahya Pazarlar kentsel dönüşüm projesi için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından yetkilendirilen Kütahya Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü yapım proje ihalesini yaptı.

Yaklaşık 9.80 hektarlık alana sahip olan Pazarlar ilçesi kentsel dönüşüm ihalesinin 15 gün içerisinde sonuçlanması bekleniyor. İhalesinin gerçekleştirilmesi ile ilk adımın atıldığı Pazarlar kentsel dönüşüm projesi ihale sonucununda kazanan firma mimari uygulama projeleri (tüm 60 metrekare ve 100 metrekare müstakil konut tipleri, 90 ve 120 metrekare apartman tipi konutlar, konut altı ticarethaneler, 1 adet cami), mühendislik hizmetleri projeleri (statik. Elektrik, Mekanik), çevre düzenleme (peyzaj) projesi, parsel bazında zemin, temel etüd raporlarını hazırlayacak.

Kütahya Pazarlar kentsel dönüşüm projesi ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181