Emet 4. Toki konutlarının yapım ihalesi 6 Kasım'da gerçekleşiyor!
Emet belediyesince toplu konut idaresi başkanlığı vasıtası ile yapılacak olan 4. Toki konutlarının proje çizim çalışmalarının tamamlandığı ve 6 Kasımda'da yapım ihalesinin gerçekleştirileceği bildirildi.

Emet belediye başkanı Mustafa Koca dar gelirli vatandaşlarımızı ev sahibi yapma adına öncülük yaptıkları 4. etap Toki konutlarının yapım ihalesinin 6 Kasımda gerçekleşeceğini açıkladı.

Emet belediye başkanı Mustafa Koca 4. Toki Emet evlerinin proje çalışmalarını alan Tümaş firmasının anahtar teslim proje çalışmalarını tamamladığını ve toki idaresine teslim edildiğini belirterek; "Önceden proje çizimleri Toki genel müdürlüğümüzce yapılıyorudu. Şimdi proje çizimide ihaleye veriliyor.  Emet konutlarımızın yapım ihalesini alan Tümaş firması çalışmalarını tamamlayarak projeyi teslim etti. Toki başkanlığımızda resmi sitesindende duyurduğu ilan ile Emet'e 219 konut, 1 cami ve 1 büfe yapım ihalesinin 6 Kasımda yapılacak. Halkımızın talebi doğrultusunda dar gelirli vatandaşlarımızı ev sahibi yapmaya devam ediyoruz. Bu güne kadar ilçemizde 1 ve 2. etap Tokilerde 416 görev süremizde ise 3. etap Tokilerde 364 ve 4. etap Tokilerde 219 olmak üzere 583 konut yapımına öncülük ederken Emet olarak Tokiden bu zamana kadar 999 konut ilçemize kazandırılmış oldu. İlçemize hayırlı olsun." dedi.

Emet'e yapılacak olan 205 adet 2+1 konutlar için 180 kişi başvururken, 25 adet 3+1 konutlar için 42 vatandaşımız başvurmuştu. Başvurudan vazgeçenlerin ardından 219 konut yapımı kesinleşmiş oldu. Emet 4. Tokileri 110 metre kare 3+1, 85 metre kare 2+1 olarak yapılacak.

Emet Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181