Kütahya Emet 4. TOKİ konutlarının yapım ihalesi Eylül'de!
Emet belediye başkanımız Mustafa Koca  4. toki Emet evlerinin proje çalışmalarını alan Tümaş firmasının anahtar teslim proje çalışmalarını sürdürdüğünü ifade ederken;”Önceden proje çizimleri Toki genel müdürlüğümüzce yapılıyorus.Şimdi proje çizimide ihaleye veriliyor.Emet knoutlarımızın yapım ihalesini alan Tümaş firması çalışmalarını sürürüyor.ş teslim süresi Ağustos 2017 sonu. Daha sonra Toki yapım ihalesine çıkaracak ve konutlarımızın yapımlarına başlanacak “dedi.

Emet’e yapılacak olan  205 adet 2+1 konutlar için 180 kişi başvururken, 25 adet 3+1 konutlar için 42 vatandaşımız başvurdu. Toplamda yapılacak 230 daire için 222 vatandaş başvururken, talebi fazla olan  3+1 konutlarınında talep sayısı kadar yapılacağı öğrenildi. Emet 4. tokileri 110 metre kare 3+1, 85 metre kare 2+1 olarak  Osmanlı mimarisinde yapılacak .

Emet Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181