Kütahya Emet TOKİ fiyatları!
Kütahya Emet 4. Etap Projesi kapsamında inşa edilen Kütahya Emet Toki fiyatları detaylarını sizler için araştırdık.

Kütahya Emet Toki fiyatları detayları şu şekilde;
Toplam 55 adet konutun kuralı satılacağı ​Kütahya Emet Toki daire fiyatları 107 bin 731 TL ila 230 bin 918 TL arasında değişiyor.

28 adet 2+1 alt gelir grubu ve 27 adet 3+1 orta gelir grubu konut için toplanacak olan ​Kütahya Emet Toki başvuruları 6 Temmuz 2020 tarihi itibariyle başladı. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen Kütahya Emet Toki evleri başvurusu 16 Temmuz 2020 tarihinde sona erecek. Kütahya Emet Toki başvurusu T.C. Ziraat Bankası A.Ş.’nin Kütahya İli Şubelerir tarafından kabul edilecek.

Kütahya Emet Toki fiyatları detaylarını sizler için derledik. ​Kütahya Emet Toki başvuruları ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

​Kütahya Emet Toki sözleşme imzalama tarihi için tıklayınız.
​Kütahya Emet Toki kura tarihi için tıklayınız.
​Kütahya Emet Toki fiyat listesi için tıklayınız.
​Kütahya Emet Toki alt gelir grubu satış duyurusu için tıklayınız.
​Kütahya Emet Toki orta gelir grubu satış duyurusu için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181