Kütahya Tavşanlı Moymul TOKİ Evleri 2019!
481 konuttan oluşacak olan Kütahya Tavşanlı Moymul Toki evleri 2019 detaylarını sizler için araştırdık.

Alt ve orta gelir grubuna yönelik konut üreten Toki'nin Kütahya Tavşanlı Moymul Toki evleri 2019 detayları şu şekilde;
Moymul Mahallesi'nde yer alacak olan toplam 981 konutluk kütahya tavşanlı toki evleri 2019 projeleri kapsamında 2 yeni proje inşa edilecek. Türkiye'nin dört bir yanında konut üretimi yapan Toki imzası taşıyan proje 1. etap ve 2. etap olarak hayata geçirilecek.

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilecek olan Kütahya Tavşanlı Toki 1. etap ihalesi 3 Aralık 2019 tarihinde saat 14:30'da yapılacak. 500 konutltan oluşacak olankütahya tavşanlı toki 1. etap kapsamında 1 adet cami, 14 dükkanlı ticaret merkezi, altyapı ve çevre düzenlemesi işinin de yapılacak.

Kütahya İli, Tavşanlı İlçesi, Moymul Mahallesi 1.Etap kapsamında inşa edilecek olan Kütahya Tavşanlı Toki 2. etap ihalesi 4 Aralık 2019 tarihinde saat 14:30'da yapılacak. Kütahya İli, Tavşanlı İlçesi, Moymul Mahallesi 2.Etap kapsamında inşa edilecek olan kütahya tavşanlı toki 2. etap kapsamında altyapı ve çevre düzenlemesi işinin de yapılacak.

Kütahya Tavşanlı Moymul Toki evleri 2019 detaylarını sizler için derledik. tavşanlı toki yeni projeler 2019 ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ayhan 1 yıl önce

Kütahya tavşanlı moymul 981 toplu konut projesi 2.etap 481 kanutun 3+1 dairelerin anahtar teslim tarihi ne zaman olacak

banner182

banner181