TOKİ Gediz'de 4.Etap konutlarına hızla devam ediliyor!
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ve Gediz Belediyesi işbirliği ile ilçemiz Ergenekon ve Salur mahallelerinde inşa edilecek olan 357 (+3KD) Konut, 1 Adet Büfe İnşaatları ile altyapı ve çevre düzenleme işi yapımı hızla devam ediyor.

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ve Gediz Belediyesi işbirliği ile ilçemiz Ergenekon ve Salur mahallelerinde inşa edilecek olan 357 (+3KD) Konut, 1 Adet Büfe İnşaatları ile altyapı ve çevre düzenleme işi yapımı hızla devam ediyor. 27 Eylül 2016 tarihinde büyük bir coşku ile temeli atılan 4.Etap TOKİ'lerin Gediz'de vatandaşlarımızı ev sahibi edecek projenin hızla devam ettiğini belirten Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu 4. Etap ile ilçemiz büyümesini sürdürmektedir dedi.Başkan Saraoğlu; "Proje kapsamında ilçemize 357 (+3KD) Konut, 1 Adet Büfe kazandırılacaktır. 3+1 konutların 4 blok duvar imalatı bitirilerek 3 bloğun çatıları kapatıldı, son bloğun çatı kapatma aşamasındadır. Sıva imalatlarına başlanıldı. 2+1 konutların tamamının temel betonu atılmış olup, %60 bölümünün kaba inşaatı tamamlanarak Yükselen bloklarda duvar imalatı başlamıştır. Tünelkalıp yöntemi ile yapımları gerçekleştirilen binalar depreme dayanıklı olarak imal edilmekte her aşamada kalite kontrolü yapılmaktadır " açıklamasında bulundu.

Kütahya Postası Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181