TOKİ Kütahya Altıntaş'ta 72 konut kurasız satışa çıkıyor!
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Kütahya Altıntaş 3. Etap Projesi kapsamında inşa edilen 17 adet 3+1 orta gelir grubu ve 55 adet 2+1 alt gelir grubu konut ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunulacak.

TOKİ Kütahya Altıntaş 3. etap başvuru tarihi ne zaman?
20 Kasım 2017 tarihinde başlayacak olan TOKİ Kütahya Altıntaş başvuruları 29 Aralık 2017 tarihine kadar devam edecek.

TOKİ Kütahya Altıntaş 3. etap başvuruları nereye yapılacak?
TOKİ Kütahya Altıntaş başvuruları T.C. Ziraat Bankası A.Ş.’nin Altıntaş Şubesi tarafından kabul edilecek.

TOKİ Kütahya Altıntaş alt gelir grubu başvuru şartları;
a. T.C. vatandaşı olması,
b. Kütahya il sınırları içerisinde 1 yıldan az olmamak koşulu ile ikamet ediyor olması veya Kütahya ili nüfusuna kayıtlı olması,
c. Toplu Konut İdaresinden konut satın almamış olması ve Toplu Konut İdaresinden konut kredisi kullanmamış olması,
d. Kendisine eşine ve/veya velayeti altındaki çocuklara ait tapuda kayıtlı kat irtifaklı / kat mülkiyetli bağımsız bir bölümün veya müstakil bit konutun (tarla, bağ, bahçe, köy evi ve işyeri hariç) olmaması. (Şehit Aileleri, Harp ve Vazife Malulleri ile Dul ve Yetimleri kategorisi hariç) (Başvuru sahibinin hisseli olarak sahip olduğu gayrimenkuller hariç),
e. Başvuru tarihi itibariyle 25 yaşını doldurmuş olması gerekmekte olup, ancak, eşi vefat etmiş olan çocuklu dul bayanlarda yaş şartı aranmamaktadır.
f. Aylık hane halkı gelirinin, en fazla net 3.200 TL. olması, (Başvuru sahibinin, eşinin ve velayeti altındaki çocuklarının gıda, yol, vs. her türlü aldıkları yardımlar dahil olmak üzere toplam hane halkı aylık net gelirinin en fazla 3.200 TL. olması gerekmektedir.)
g. Bir hane halkı adına, yani kişinin kendisi, eşi ve velayeti altındaki çocukları adına yalnızca bir adet başvuru yapılabilecektir.

TOKİ Kütahya Altıntaş başvuru için gerekli belgeler;
-Fotoğraflı nüfus cüzdanı (nüfus cüzdanının aslı kontrol edilerek bir adet fotokopisi),
-Başvuruların vekaleten yapılması durumunda, satışlarla ilgili tüm belgeleri düzenleme, imzalama, beyan ve taahhütlerde bulunma yetkisini içeren vekaletname,
-Vatandaşlık kimlik ve vergi sicil numaraları.  

TOKİ Kütahya Altıntaş orta gelir grubu satış duyurusu için tıklayınız.

TOKİ Kütahya Altıntaş alt gelir grubu satış duyurusu için tıklayınız.


Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181