TOKİ Kütahya İnköy 678 konutun sözleşmeleri ne zaman imzalanacak?
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen Kütahya Merkez İnköy Mahallesi Toplu Konut Uygulaması kapsamında hayata geçirilen 2+1 372 adet alt gelir grubu ve 3+1 306 adet standart konutun sözleşme tarihi belli oldu.

TOKİ Kütahya İnköy sözleşmeleri ne zaman imzalanacak?
TOKİ Kütahya İnköy sözleşmeleri 5 Aralık 2017 tarihinde başlayıp 29 Aralık 2017 tarihine kadar imzalanacak. TOKİ Kütahya İnköy sözleşme imzalanma işlemleri T. Halk Bankası A.Ş Kütahya Merkez Şubesinde gerçekleştirilecek.

TOKİ Kütahya İnköysözleşme aşamasında ibraz edilecek belgeler:
1. İl/ilçe Nüfus Müdürlüğünden onaylı vukuatlı nüfus kaydı ile adrese dayalı kayıt sistemine göre alınacak olan ve son 1 (bir) yıldır Kütahya il sınırları içerisinde ikamet ettiğini kanıtlayacak belge, Şehit Aileleri, Harp ve Vazife Malulleri ile Dul ve Yetimleri kategorisinde başvuracakların en az son 3 (üç) yıldır ikamet ediyor olması veya il nüfusuna kayıtlı olması gerekmektedir.
2. Hane halkı gelirinin en fazla net ₺ 3.200 olduğunu kanıtlayan gelir belgeleri, Başvuru sahibi evli ise kendisi ve eşinin ayrı ayrı gelirini kanıtlayan belge (tabi olarak çalıştıkları sosyal güvenlik kurumundan çalıştığına dair alınan belge ile maaş bordroları vb.) Başvuru sahibi veya eşi çalışmıyorsa Sosyal Güvenlik Kurumundan çalışmadığına dair belge Belge getirmeyenlerin hakları iptal edilecektir.

Gerekli görüldüğünde ek belge istenebilecektir. Sözleşme imzalama işlemleri sırasında evrak getirmeyen, Sözleşme imzalamayan, peşinatını yatırmayan, banka komisyonu ödemeyen ve ayrıca KDV yatırmayan hak sahiplerinin konut alma hakları iptal edilecektir. Sözleşme imzalanmış ise sözleşmeleri feshedilerek ödenen peşinat ve taksit tutarları masraflar tahsil edildikten sonra faizsiz olarak iade edilecektir.

TOKİ Kütahya İnköyasil hak sahipleri sözleşme imzalama tarihleri:
Asil hak sahipleri 05 Aralık - 29 Aralık 2017 tarihleri arasında sözleşme imzalama işlemlerini gerçekleştireceklerdir.

TOKİ Kütahya İnköyyedek hak sahipleri sözleşme imzalama tarihleri: 
Asil hak sahipleri sözleşme imzalama işlemlerini tamamladıktan sonra kalan konutlar için yedek hak sahipleri kura sıralamasına göre 08 Ocak 2017 – 12 Ocak 2018 tarihleri arasında işlemlerini yapacaklardır. 

TOKİ Kütahya İnköy alt gelir grubu satış duyurusu için tıklayınız.

TOKİ Kütahya İnköy standart konut satış duyurusu için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181