TOKİ Kütahya İnköy kura sonucu!
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen Kütahya Merkez İnköy Mahallesi Toplu Konut Uygulaması kapsamında hayata geçirilen 2+1 372 adet alt gelir grubu ve 3+1 306 adet standart konutun kurası çekildi.

TOKİ Kütahya İnköy kura töreni bu gün (28 Kasım 2017) saat 11:00'da Yeni Spor Salonu'nda noter huzurunda gerçekleştirildi.

TOKİ Kütahya İnköy “Emekliye İkinci Bahar” projesi kapsamında emeklilere 2+1 planında 294 konut, 2+1 planındaki “Alt Gelir Grubu”  372 konut ve 3+1 planında ise 306 sosyal konut olmak üzere 3 grupta kura çekiliş yapıldı. TOKİ Kütahya İnköy 1. etap kapsamında 627 konut,  2. etapta 345 olmak üzere toplam 972 konutun yanı sıra 2 cami ile 2 ticaret merkezi bulunuyor.

TOKİ Kütahya İnköy emekli konutları kura sonucu için tıklayınız.

TOKİ Kütahya İnköy alt gelir grubu kura sonucu için tıklayınız.

​TOKİ Kütahya İnköy standart konut kura sonucu için tıklayınız.


TOKİ Kütahya kura sonuçları 2017 için tıklayınız

TOKİ Kütahya Tavşanlı kura sonucu için tıklayınız 

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Halil 6 yıl önce

Verdiğıniz bildiler hiçbir işe yaramıyor

banner182

banner181