TOKİ Kütahya Tavşanlı Moymul 79 konutun başvuruları bu gün başlıyor!
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen Kütahya Tavşanlı Moymul Toplu Konut Uygulaması kapsamında hayata geçirilen 39 adet alt gelir grubu 2+1 konut ve 40 adet orta gelir grubu 3+1 konut Kuralı Satış yöntemi ile satışa sunulacak.

TOKİ Kütahya Tavşanlı Moymul başvuruları ne zaman başlıyor?
TOKİ Kütahya Tavşanlı Moymul başvuruları bu gün (30 Ekim 2017) başlayıp 17 Kasım 2017 tarihine kadar devam edecek. TOKİ Kütahya Tavşanlı Moymul başvurularının kabul edileceği yer; T. Halk Bankası A.Ş’nin Kütahya ilindeki yetkili tüm Şubeleri

TOKİ Kütahya Tavşanlı Moymul alt gelir grubu başvuru şartları;
1. T.C. vatandaşı olması, 
2. Kütahya il sınırları içerisinde son 1 (bir) yıldan az olmamak koşulu ile ikamet ediyor olması veya il nüfusuna kayıtlı olması gerekmektedir. Şehit Aileleri, Harp ve Vazife Malulleri ile Dul ve Yetimleri kategorisinde başvuracakların en az son 3 (üç) yıldır ikamet ediyor olması veya il nüfusuna kayıtlı olması gerekmektedir. 
3. Başvuru sahiplerinin kendisi, eşi ve velayeti altındaki çocukları üzerine tapuda kayıtlı kat irtifaklı/kat mülkiyetli bağımsız bir bölümün veya müstakil konutunun bulunmaması (tarla, bağ, bahçe, köyevi ve işyeri hariç), (Başvuru sahibinin hisseli olarak sahip olduğu gayrimenkuller hariç) gerekmektedir. 
4. Toplu Konut İdaresinden konut satın almamış olması ve Toplu Konut İdaresinden konut kredisi kullanmamış olması (Şehit Aileleri, Harp ve Vazife Malulleri ile Dul ve Yetimleri kategorisi hariç) gerekmektedir. 
5. Başvuru tarihi itibariyle 25 yaşını doldurmuş olması gerekmekte olup, eşi vefat etmiş olan çocuklu dul bayanlarda yaş şartı aranmamaktadır. 
6. Aylık hane halkı gelirinin, en fazla net ₺3.200 olması (Başvuru sahibinin, eşinin ve velayeti altındaki çocuklarının gıda, yol, vs. her türlü aldıkları yardımlar dahil olmak üzere toplam hane halkı aylık net gelirinin en fazla ₺3.200 olması) gerekmektedir.  
7. Bir hane halkı adına, yani kişinin kendisi, eşi ve velayeti altındaki çocukları adına yalnızca bir adet başvuru yapılabilecektir

TOKİ Kütahya Tavşanlı Moymul alt gelir grubu başvuru işlemleri:
1. Başvuru Formları kategoriye göre T.Halk Bankası A.Ş.Tavşanlı Şubesinden 2 nüsha olarak temin edilecektir. 
2. Aşağıda yer alan belgeler ve Başvuru Formu ile birlikte 30 EKİM 2017 – 17 KASIM 2017 tarihleri arasında T.Halk Bankası A.Ş. Tavşanlı Şubesine başvurulacaktır. Başvuru Formları Banka tarafından kategorisine göre numaralandırılarak başvuruda istenilen evraklarla teslim alınacak ve 1 nüsha da başvuru sahibine geri verilecektir. 
3. Başvuru işlemleri sırasında 2., 3. ve 4. kategori başvuru sahiplerinden başvuru sırasında ₺1.000 başvuru bedeli alınacaktır. 
4. Kimlik tespiti için Nüfus Cüzdanı ibraz etmek şartı aranacaktır. Başvurular şahsen yapılacaktır. 

TOKİ Kütahya Tavşanlı Moymul başvuru için gerekli bilgi ve belgeler:
Başvuru Formu ile birlikte aşağıda yer alan belgeler eksiksiz olarak Bankaya teslim edilecektir. Eksik evrak ibraz edenler kuraya katılma haklarını kaybedeceklerdir.
a. Nüfus Cüzdanı fotokopisini,
b. Şehit Aileleri, Harp ve Vazife Malulleri ile Dul ve Yetimleri, kredi kullanım durumuna göre Sosyal Güvenlik Kurumu’ndan alacakları “Hak Sahipliği Belgesi”,
c. Engelli vatandaşlarımız, Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından verilen kimlik kartının fotokopisi veya tam teşekküllü bir devlet hastanesinden alınmış sağlık heyet raporunu (en az % 40 engelli olduğuna dair) ibraz edeceklerdir. 

TOKİ Kütahya İnköy alt gelir grubu satış duyurusu için tıklayınız.

TOKİ Kütahya İnköy orta gelir grubu satış duyurusu için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181