İmar barışı başvuru düzeltme!

Haber'e Git
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Eyüp YUCA 6 yıl önce

Eğer düzeltme bakanlık tarafından bize geri ödeme gerektiriyorsa nasıl olacak . Arsa rayiç bedelini fazla girdim düzeltme yapınca tarafıma geri ödeme yapilmsiy gerekiyor. Sistem hata veriyor. Bununla ilgili bir caliaça vamiv?

Avatar
Eyüp YUCA 6 yıl önce

Eğer düzeltme bakanlık tarafından bize geri ödeme gerektiriyorsa nasıl olacak . Arsa rayiç bedelini fazla girdim düzeltme yapınca tarafıma geri ödeme yapilmsiy gerekiyor. Sistem hata veriyor. Bununla ilgili bir caliaça var mı?

Avatar
Nesrin 6 yıl önce

Başvuru yaptım e devletten fakat mesaj geldi ama odmeyi onaylayamiyorum ?

Avatar
Sehir cevrecilk bakanligi 6 yıl önce

Bari kulen arsayi azyazilmis

Avatar
Bahri kulen 6 yıl önce

Cevre sehi bakanlği 2372542 basvur nolu. Arsam az yazilmis

Avatar
Bahri kulen 6 yıl önce

Imar barisi

Avatar
Sefa 5 yıl önce

Imar barisi ucreti odedikten sonra e devlet hesabima girdim ve kayit bilgilerimi kontrol ederken kapi numarami ve e posta adresimi belitrmemisim bunlari duzelttikten sonra tekrar onayla tusuna basip gonderdim bu sefer sayfada beyan degisikligi yapildi yazisi cikti bu bir sikinti yaratirmi? Odedigim para yanarmi yardimci olursaniz cok sevinirim moralim cok kotu,

Avatar
fatma 5 yıl önce

yapı kayıt belgelerim iptal edildi ne yapmam lazım

Haber'e Git