Malatya Recai Kutan'da değişim, dönüşüm ve yenileme çalışmaları başladı!
Eski Malatya merkezine kadar giden yolu etaplar halinde yapacak olan Büyükşehir Belediyesi, bu yıl İtfaiye Kavşağından Kantar’a kadar olan bölümü yapıyor.
 
MASKİ başta olmak üzere ilgili kurumlar düzenlemenin yapıldığı 750 metrelik bölümde altyapı çalışmalarını tamamladı. Üstyapı çalışmalarının devam ettiği yolda, İtfaiye Kavşağının bulunduğu yerde kış aylarında yaşanan araç kaymalarını önlemek amacıyla, kavşaktaki kot farkları standartlara uygun hale getiriliyor. .
 
750 metrelik bölümde Büyükşehir Belediyesi,2.5 metregenişliğinde kaldırım,2 metregenişliğinde cep otopark,2 metregenişliğinde bisiklet yolu14 metregenişliğinde yollar, aydınlatma ve ağaçlandırma çalışması yapıyor. 36 aydınlatma direğinin monte edildiği caddeye 72 adet ağaç dikilecek.
 
Büyükşehir Belediyesi, caddenin tamamını etap etap yapacak. 750 metrelik bölümde kaldırım çalışmalarının büyük bir kısmı tamamlandı. Yolun kot farkı standartlara uygun hale getirildikten sonra, yolda sıcak asfalt serimi yapılacak.

Malatya Büyükşehir Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181