Malatya Battalgazi TOKİ sözleşme imzalama tarihi bugün başlıyor!
“Malatya İli, Battalgazi İlçesi, Çamurlu Mahallesi, İnönü Üniversitesi 2.Etap 72 Konut ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi” Toplu Konut Projesi kapsamında inşa edilen Malatya Battalgazi TOKİ sözleşme imzalama tarihi bugün başlıyor.

Malatya Battalgazi TOKİ sözleşme imzalama tarihi detayları şu şekilde; 7 Ağustos 2018 harihinde gerçekleştirilecek olan kura töreni neticesinde hak sahibi olanlar 13 - 31 Ağustos 2018 tarihleri arasında sözleşmelerini imzalayacak. Sözleşmeler T. Halk Bankası A.Ş. Malatya Şubesinde imzalanacak.

72 adet konutun bulunduğu Malatya Battalgazi TOKİ projesinde 52 adet brüt 178,12 m² (Z+1) (4+1) tipi ve 20 adet brüt 275,18 m² (B+Z+1) (4+1) tipi daire yer alıyor.

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Malatya, Battalgazi Kaymakamlığı ve Malatya, İnönü Üniversitesi işbirliğinde hayata geçirilen projede inşaat seviyesi belirli bir aşamaya gelmiş olup, ihale sonrası oluşan maliyet bedelleri üzerinden nihai şerefiyeli konut satış fiyatları hesaplanmıştır. Bu itibarla, ilk etapta konut belirleme kurası çekilecek ve akabinde hak sahipleri ile Gayrimenkul Satış Sözleşmesi imzalanacak.

Malatya Battalgazi TOKİ sözleşme imzalama tarihi ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181