Malatya Doğanşehir TOKİ Evleri'nde 89 konutun ihalesi yapıldı!
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Malatya’nın Doğanşehir İlçesi, Karşıyaka Mahallesi’nde inşa edilecek 89 konutun ihalesi yapıldı.

5 Temmuz 2018, Perşembe günü gerçekleştirilen ihale kapsamında cami, ticaret merkezi ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi de yer alıyor.

Yükseklikleri zemin+3 olan konutların 53’ü 2+1, 36’sı ise 3+1 planında inşa edilecek. Modern mimari ve geleneksel mimarinin sentezlendiği projede; zemin kat seviyesinde taş kaplamalar, söve ve kat silmeleri ile farkındalık yaratıldı. Projeyle dükkânları, camisi, spor ve oyun alanları, parkı ve peyzajıyla ilçeye değer katacak yeni bir cazibe merkezi hedeflendi.

TOKİ, kent ve kırsal alanda herkese yeterli ve yaşanabilir konut sahibi olmasında öncü ve destekleyici rol üstlenmekle birlikte, modern yaşamın gerektirdiği sosyal ve teknik özelliklere sahip konutlar inşa ediyor.

TOKİ

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mm 5 yıl önce

İyi güzel de ne zaman başlayacak TOKİ konutları iki yıldır hala yapılacak yapılacak Mart ayında dediler geçti Ekim ayında dediler geçti bizimki oyalıyorlar

Avatar
Mm 5 yıl önce

İyi güzel de ne zaman başlayacak TOKİ konutları iki yıldır hala yapılacak yapılacak Mart ayında dediler geçti Ekim ayında dediler geçti bizimi oyalıyorlar

banner182

banner181