TOKİ Malatya 2019 projeleri!
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilecek olan olan Toki Malatya 2019 projeleri detaylarını sizler için araştırdık.

Türkiye'nin dört bir yanında konut üretimi yapanmalatya toki projeleri 2019 çalışmaları devam ediyor. Malatya 50 bin konut kapsamında Malatya Arapgir Toki, Malatya Darende Toki, Malatya Doğanşehir Toki projeleri yer alıyor. İşte 50 bin konut kapsamında yer alan Toki Malatya 2019 projeleri detayları;

Malatya Arapgir 3. Etap Projesi kapsamında inşa edilecek olan Malatya Arapgir Toki projesi için talp toplama süresi sona erdi. 161 konuttan oluşacak projede konutlar brüt 73 metrekare 2+1 planında inşa edilecek.

Malatya Darende Balaban Belediye Projesi kapsamında inşa edilecek olan Malatya Darende Toki projesi için talp toplama süresi sona erdi. 142 konuttan oluşacak projede konutlar brüt 75 metrekare 2+1 planında inşa edilecek.

Malatya Doğanşehir Belediye Projesi kapsamında inşa edilecek olan Malatya Doğanşehir Toki projesi için talp toplama süresi sona erdi. 89 konuttan oluşacak projede konutlar brüt 85 metrekare 2+1 ve brüt 128 metrekare 3+1 planında inşa edilecek.

50 bin konut haricinde yer alan malatya toki yeni projeleri 2019 şu şekilde;

Malatya Battalgazi Toki
Malatya İli Battalgazi İlçesi Çamurlu Mahallesi İnönü Üniversitesi 2.Etap kapsamında inşa edilecek olan Malatya Battalgazi projesi 72 konuttan oluşacak. İnşaatı yüzde 83 oranında tamamlanan proje ihalesini kazanan Merkez Yapı İnş. Taah. Enerji Gıda San. Tic. A.Ş. tarafından inşa edilecek.

Malatya Yeşilyurt Toki
Malatya İli Yeşilyurt İlçesi Hoca Ahmet Yesevi Mah. 1.Etap Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kapsamında inşa edilecek olan Malatya Yeşilyurt Toki projesi 383 konuttan oluşacak. İnşaatı yüzde 37 oranında tamamlanan proje ihalesini kazanan Arslanlar İnş. Teks. Gıda San. Ve Tic. Ltd. Şti. & Gaziantep Gold Yapı İnş. Taah. San. Ve Tic. Ltd. Şti. İş Ortaklığı tarafından inşa edilecek.

Toki Malatya 2019 projeleri ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181