Akgedik Yunuskent Projesi’nin örnek daireleri 2 Nisan'da açılıyor!
Yunusemre Belediyesi’nin ilçede yaşanan konut sıkıntısını çözecek 5.500 Konutluk Akgedik Yunuskent Toplu Konut Projesi’nde mutlu sona yaklaşılıyor. Hak sahiplerinin merakla beklediği projede örnek daireler tamamlanırken 2 Nisan tarihinden itibaren her pazar örnek daire gezilebilecek.

Manisa’nın en büyük problemlerinden biri olan konut sıkıntısı, Yunusemre Belediyesi’nin girişimleriyle sona eriyor. Belediyenin Toplu Konut İdaresi (TOKİ) işbirliği ile hayata geçirdiği 5.500 Konutluk Akgedik Yunuskent Projesi’nin 1.101 konutluk ilk etabında iş güvenliği önlemleri ve mevsim şartlarından dolayı daha önce gezilemeyen örnek daire 2 Nisan 2017 tarihinden itibaren her pazar günü gezilebilecek. Hak sahipleri kendi araçlarıyla gelebilecekleri gibi, belediyenin önünden kalkacak belediyeye ait otobüs ve ayrıca19 numaralı özel halk otobüsü ile de toplu konut alanına ulaşabilecek. Örnek daire 13.00 - 16.00 saatleri arasında gezilebilecek. Terminal-Akgedik güzergâhında hizmet veren Özel Halk otobüsü pazar günü vatandaşlar için ilave sefer koyacak.

PAZAR GÜNLERİ GEZİLEBİLECEK
Hak sahiplerinin örnek daire ziyareti isteğine kayıtsız kalmadıklarını belirten Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Kılıç Kaya, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Akgedik TOKİ projesinin ilk etabında örnek daire ziyaretleri başlıyor. Hak sahiplerimiz 2 Nisan 2017 Pazar gününden itibaren her pazar 13.00 – 16.00 saatleri arasında örnek daireyi gezebilecek. 2 Nisan’dan itibaren her hafta pazar günü dileyen vatandaşlarımız Akgedik TOKİ projesini yerinde görebilecek. Ziyarete yüklenici firma temsilcileri ile Sosyal Konutlar Müdürlüğümüz personeli iştirak edecek. Örnek dairemiz iş güvenliği dolayısıyla yalnızca pazar günleri ziyaret edilebilecektir. Belirlenen güzergâh dışına vatandaşlarımızın çıkmaması, örnek daireler haricinde inşaat sahasına girmemeleri, görevlilerin uyarı ve ikazlarına uymaları ve inşaat alanına çocuk getirmemeleri rica ettiğimiz konular” diye konuştu.

YOĞUNLUK UYARISI
Herhangi bir sıkıntı ve izdiham yaşanmaması için vatandaşlara uyarılarda bulunan Kaya açıklamasını şu sözlerle tamamladı: “İlk günlerde yoğunluk olabilir. Vatandaşlarımız rahat olsun. Her pazar ziyaret devam edecek. Hedefimiz tüm hak sahiplerinin örnek daireyi ziyaret edebilmesi... Ayrıca toplu konut alanını merak eden veya diğer etaplara başvurmak isteyecek vatandaşlarımız için de seyir terasları oluşturulmuş olup, arabalarını park ederek seyir alanından inşaat sahasını seyredebilirler.” 

Yunusemre Belediyesi

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181