Akgedik Yunuskent'te hak sahipleri örnek daireyi gezdi!
Türkiye’nin en prestijli projelerinden 5500 Konutluk Akgedik Yunuskent Toplu Konut Projesi’nin ilk etabında hak sahipleri nasıl bir evde oturacaklarını yerinde gördü. Örnek daireyi gezen vatandaşlar, “Bize bu imkanı sağlayan herkesten Allah razı olsun” dedi.

Manisa’da konut sıkıntısına neşter vuracak 5500 Konutluk Akgedik Yunuskent Toplu Konut Projesi’nin 1101 konutluk ilk etabında çalışmalar hızla devam ediyor. Yılsonuna kadar teslim edilmesi planlanan ilk etap projede hak sahipleri merakla bekledikleri evlerini haftasonu görme fırsatı buldu. Yüzlerce hak sahibi ve vatandaş Akgedik’in yolunu tutarken; Yunusemre Belediyesi de bölgeye ring seferleri düzenledi.

HAK SAHİPLERİ ÖRNEK DAİREYİ HER PAZAR GÖREBİLECEK
Hak sahiplerinin uzun süredir bugünü beklediklerini ifade eden Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Akgedik'te yeni bir şehir inşa ettiklerini dile getirdi. Başkan Çerçi konuya ilişkin yaptığı açıklamada;

"Akgedik toplu konut alanında yeni bir şehir kuruluyor. İlk etapta çalışmalar hummalı bir şekilde devam ediyor. İlk etap projemizi Eylül ayı sonuna kadar yetiştirmeyi planlıyoruz. Vatandaşlarımıza daha önce toplu konut alanına ilişkin bilgi veriyor ancak alanı ve örnek daireyi gezdiremiyorduk. Hak sahiplerimizden bu konuda yoğun talep alıyorduk. Ancak gerek mevsim şartları gerekse iş güvenliği dolayısıyla bu mümkün olmamıştı. Çalışmalarımızı tamamlayıp bu haftadan başlayarak her Pazar 13.00 ile 16.00 saatleri arasında vatandaşlarımıza örnek daireyi gezdireceğiz. Belediyemizden araçlar kalkacak. Bunun yanı sıra vatandaşlarımız kendi araçları ve halk otobüsüyle buraya ulaşabilirler. Vatandaşlarımızı firma yetkilileri ile Gecekondu ve Sosyal Konutlar Müdürlüğü’nde görevli arkadaşlarımız karşılayarak bilgi veriyor. Vatandaşımızın mutluluğu bizleri de mutlu ediyor. Yüzlerine yansıyan mutluluğu görmek herşeye değer” diye konuştu.

Örnek daireyi gezen hak sahibi ve vatandaşlar, daireye hayran kalırken duygu dolu anlar yaşadılar. Firma yetkilileri ve Belediye Başkan Yardımcısı Kılıç Kaya’dan bilgi alan vatandaşlar duygularını şu sözlerle dile getirdi.  

NE DEDİLER?
Nebiye-Murat SERBEST: “Evleri gezdik, gördük, çok beğendik. Yerleşince daha da mutlu olacağız.”

Levent ARDAL: “Evler, gezdiğimiz kadarı ile çok güzel. İnşallah olmayanlara da nasip olur.”

Hüsamettin-Meryem KARA: “Kendi dairemi görseydim çok daha iyi olurdu. Ancak örnek daireyi görmek bile çok güzel. Diğer ailelere de tavsiye ediyorum. Kaç yıllık hayalimdi. Kısmet bu güneymiş. Allah razı olsun.”

Mesure KOŞAPINAR: “Daireyi çok beğendim. Ben TOKİ 3’te oturuyorum. Oğlum için aldık. İşçiliklerine bayıldım. Oturduğumuz daireden kat kat güzel.”

Selman-Ayşe ARSLAN: “Gerçekten çok heyecanlıyız. İki yıldır bu günü bekliyoruz. İnşallah evimize geçmemiz de nasip olur. Allah Mehmet Çerçi başkanımızdan razı olsun. Evler mükemmel. Herkese diğer etaplara yazılmalarını tavsiye ediyorum.”

Nurtaç KIRAN: “Mutluyum. Örnek daireyi çok beğendim. Hayalimdeki gibi. Anahtar tesliminde evimize yerleşeceğiz.”

Lütfiye ÖZEVİN: “Çok güzel. Bu kadar beklemiyordum. Gerçekten çok teşekkür ederim. Yapanlardan Allah razı olsun. Buradan evi olmayan vatandaşlara da seslenmek istiyorum. Diğer etaplara mutlaka başvurun.”

Sara DEMİR: “Çok güzel. Allah güle güle oturmamızı nasip etsin. Tamamlandığında daha da güzel olacak. Burada yeni bir şehir kuruluyor.”

Sercan IŞIK: “Çok güzel yapmışlar. İnşallah mutlu bir şekilde yaşarız burada. Çok güzel her şey. Herkese tavsiye ediyorum.” 

Erdem SARICALAR: “Örnek daireyi çok beğendik. Sonbaharda teslim edileceğini söylüyorlar. Allah güle güle oturmayı nasip etsin.”

Soner ONAY: “Gayet güzel, memnunuz. Yapanlardan Allah razı olsun. Çok beğendik. Beklentilerimizi karşıladı. İkinci etaba ev sahibi olmak isteyen herkesin katılmasını tavsiye ediyorum.”

Mehmet BAĞCI: “Çok güzel olmuş. Çok beğendik. Belediye başkanımıza teşekkür ederiz. Taşınacağız allah nasip ederse. Allah dileyen herkese nasip etsin.”

İsmail-Betül ORUÇ: “Örnek daireyi gördük, beğendik. Allah isteyen herkese nasip etsin. Umduğumuzdan çok daha güzeli oldu. Sıradaki vatandaşlarımıza İnşallah sıra gelir. Allah herkese bu mutluluğu nasip etsin. 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181