Başkan Çerçi Toplu Konut projelerinin bağlantı yollarını inceledi!
Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Türkiye’nin en prestijli projeleri arasında gösterilen 5500 Konutluk Akgedik Yunuskent Toplu Konut Projesi ile Gürle OSB Kent proje alanına ulaşımı sağlayacak bağlantı yollarında incelemede bulundu.  

5500 Konutluk Akgedik Yunuskent Projesi’nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Projenin 1100 konutluk ilk etabında sona yaklaşılırken; 1584 konuttan oluşan 2. etabında da bloklar hızla yükseliyor. Altyapı ve bağlantı yollarının da yapıldığı projede çalışmaları inceleyen Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, çalışmaların hangi aşamada olduğu konusunda yetkililerden bilgi aldı.

Akgedik’te yeni bir şehir inşa ettiklerini dile getiren Belediye Başkanı Çerçi, yaklaşık 10 kilometrelik bağlantı yolu yaptıklarını söyledi. “Geleceğin Yunusemresini tasarlıyoruz” diyen Başkan Çerçi konuya ilişkin yaptığı açıklamada; “Manisa’nın en büyük sorunu olan konut sıkıntısına çözüm üretmek için Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ile birlikte 5500 Konutluk Akgedik Yunuskent Toplu Konut Projesi’ni hayata geçirdik. Projenin ilk etabı tamamlanmak üzere. İkinci etabı da başladı. Yine Organize Sanayi Bölgesi (OSB)’nde çalışıp da ev sahibi olamayan vatandaşlarımız için OSB yönetimiyle birlikte uygulamaya koymaya hazırlandığımız Gürle OSB Kent Projemizde süreç hızla ilerliyor. Tüm bu çalışmaların yanında belediye olarak altyapı ve bağlantı yolları çalışmaları da sürüyor. Akgedik-Gürle ve OSB’yi birbirine bağlayacak yaklaşık 10 km’lik bir yol. 25 metre genişliğindeki yolumuz gelecekteki nüfus yoğunluğu dikkate alınarak yapılıyor. Çalışmaları çok kısa bir süre içerisinde tamamlamayı planlıyoruz” diye konuştu. 

Yunusemre Belediyesi

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181