Manisa Alaşehir Gençlik Merkezi'nde çalışmalar yakında bitecek!
Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin önemli projeleri arasında yer alan ve Alaşehir’de gençliğin prestij eğitim mekanı olacak olan Gençlik Merkezinde artık son aşamalara gelindi. İlçedeki gençlerin sosyo-kültürel ihtiyaçlarına cevap verecek olan merkezi, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç inceleyerek, çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

İl genelinde gençlere yönelik projeleriyle adından söz ettiren Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin geçtiğimiz aylarda temelini attığı Gençlik Merkezi’nde artık son aşamaya gelindi. Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, merkezde incelemelerde bulundu. Genç’e Büyükşehir Belediyesi Sosyal İşler Dairesi Başkanı Merve Ateş ve Büyükşehir Belediyesi Alaşehir Koordinasyon İşleri Müdürü Akif Ceylan da eşlik etti. Merkezde görev alacak olan personellerle sohbet etme fırsatı bulan Genç, “Alaşehir Gençlik Merkezimiz, ilçedeki gençlerimizin bir numaralı adresi haline gelecek. Burada görev alacak olan personellerimizin tek bir amacı olmalı, Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin adına yakışır bir şekilde çalışmak. Çok çalışacağız. Gençlerimizi kısa süre içerisinde Alaşehir Gençlik Merkezi’nde eğitim görmenin ve sosyal imkanlarından faydalanırken görmek istiyoruz” dedi.  

Manisa Büyükşehir Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181