Manisa Alaşehir Şehit Fethi Sekin Gençlik Merkezi çalışmaları bitiyor!
İl genelinde gençlere yönelik projeleriyle adından sıkça söz ettiren Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Alaşehir’de yapımına başladığı Şehit Fethi Sekin Gençlik Merkezi, hizmete girmek için gün sayıyor. Modern merkezde incelemede bulunan Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, inşaat çalışmaları ve peyzaj uygulaması tamamlanan merkezin, iç mekân mobilya tasarımın ardından ilçe gençliğine hizmet vermeye başlayacağını müjdeledi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Alaşehir’de yapımına başlanan dev yatırımlardan biri olan Şehit Fethi Sekin Gençlik Merkezi kapılarını açmaya hazırlanıyor. İlçe sakinlerinin sosyal ve kültürel ihtiyaçlarına cevap verecek olan modern merkezde inşaat çalışmaları ve peyzaj uygulaması tamamlandı. Kısa süre içerisinde de iç mekan mobilya tasarımının tamamlanmasıyla birlikte modern merkez ilçe sakinlerinin hizmetine sunulacak. Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç de, Alaşehir Koordinasyon Şube Müdürü Akif Ceylan ile birlikte merkezde incelemelerde bulundu.

Tüm ayrıntılar düşünüldü
Şehit Fethi Sekin Gençlik Merkezi’nde eğitim salonlarının yanı sıra sosyal faaliyetlerinde yer alacağını dile getiren Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç,” Modern merkezimizde gençlerimiz sosyal-kültürel anlamında vakit geçirebilecekler, el sanatları konusunda alacakları eğitimle de becerilerini sergileyebilecekler. Bu anlamda tüm ilçe sakinlerimizin vakit geçirebileceği merkezimizde tüm ayrıntıları düşündük. Merkezimizde MASMEK atölyeleri, dans atölyesi, enstrüman sınıfı, vatandaşlarımızın kültürel etkinlikleri takip edebileceği 450 kişilik konferans salonu, cafe, müzik stüdyosu, ayrıca araçlarını park edebileceği bir otopark bulunuyor. Merkezimizin tamamlanmasıyla birlikte MABEM’de burada hizmet verecek. Peyzaj ve inşaat çalışmaları tamamlanan merkezimizde önümüzdeki hafta içi mobilya tasarımı yapılacak. Bu anlamda tam bir sosyal-kültürel merkez olarak planlanan Şehir Fethi Sekin Gençlik Merkezi’nin şimdiden ilçe sakinlerimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181