Manisa Gediz Kavşağı yenilenerek trafiğe açıldı!
Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Gediz Kavşağında bayram sürecinde yaşanılabilecek trafik sıkışıklarının önlenmesi amacıyla başlattığı düzenleme çalışmaları tamamlandı. Trafik güvenliğinin ve konforunun sağlanması amacıyla gerçekleştirilen çalışmaların ardından Gediz Kavşağı yeni haliyle ulaşıma açıldı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, günde yaklaşık 30 bin aracın kullandığı Gediz Kavşağı’nda başlattığı düzenleme çalışmalarını tamamladı. Yol Yapım ve Onarım Daire Başkanlığı ile Ulaşım Daire Başkanlığı’nın ortaklaşa yürüttüğü çalışmalar kapsamında yeni bir yol açılarak çevre yoluna bağlantısı sağlandı. Çalışmalar hakkında bilgi veren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Ulaşım Daire Başkanı Mümin Deniz, “Bayram süresince Gediz Kavşağında oluşabilecek sıkışmaların önüne geçilebilmesi amacıyla düzenleme çalışmasını başlatmıştık. Bu kapsamda Karayolları’nın sorumluluk alanında olan Gediz Kavşağı’nda Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün talimatlarıyla bir tali yol açtık. Trafik güvenliği ve konforunun sağlanması amacıyla İstanbul istikametinden, İzmir istikametine giden bölümde yapılan çalışmayla yaşanılabilecek sıkışmaların en aza indirgemeyi hedefliyoruz” dedi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181