Manisa Mimar Sinan Bulvarı üzerine yaya üst geçit yapılıyor!
Manisa Büyükşehir Belediyesi, yayaların rahat ve güvenli şekilde, trafik akışını engellemeden karşıdan karşıya geçişlerinin sağlanması için Mimar Sinan Bulvarı üzerine yeni bir yaya üst geçidi kazandırıyor. Merkez Efendi ve Hafsa Sultan Mahallelerini birbirine bağlayan yaya üst geçidi engelli asansörü, yürüyen merdiveni ve kötü hava koşullarına karşı cam şeffat üst örtüsüyle yayaların güvenliğini konforlu şekilde sağlayacak.

İl genelinde yaptığı yatırımlarla şehre değer katan Manisa Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların Mimar Sinan Bulvarı üzerine yaya üst geçidi talebini de yanıtsız bırakmadı. Bu kapsamda Manisa Büyükşehir Belediyesi Merkez Efendi ve Hafsa Sultan Mahallelerini birbirine bağlayan modern ve konforlu bir yaya üst geçidi projesi hazırladı. Önümüzdeki günlerde de inşaat çalışması başlayacak olan yaya üst geçidi, şehrin merkezinden geçen ana arter üzerinden yayaların güvenli geçişini sağlayacak.

Vatandaşın Talebine Duyarsız Kalmadık
Artan nüfus yoğunluğu ve kamu kurumlarına geçiş noktası olması nedeniyle Mimar Sinan Bulvarı üzerinde yapılacak olan yaya üst geçidinin ulaşımda yaya güvenliği sağlayacağını belirten Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün,” Kentte trafiğin en yoğun olduğu noktalardan bir tanesi olan Mimar Sinan Bulvarı üzerinde vatandaşlarımız karşıdan karşıya geçmekte zorlanmakta ve can güvenliklerini tehlikeye sokmaktaydılar.  Bu anlamda vatandaşlarımız da bu noktaya bir üst geçit için talep de bulunmuşlardı. Önümüzde günlerde inşaat çalışmasına başlayacak olan yaya üst geçidiyle birlikte Merkez Efendi ve Hafsa Sultan Mahalleleri arasında vatandaşlarımız ulaşımlarını güvenli bir şekilde sağlayacak” dedi.

Modern Bir Şekilde Tasarlandı
Modern bir şekilde tasarlanan yaya üst geçidinin gece aydınlatmasıyla da farklı bir görüntü kazanacağına da dikkat çeken Başkan Ergün,” Yaya üst geçidi, engelli asansörü, yürüyen merdiveni ve kötü hava koşullarına karşı cam şeffat üst örtüsüyle modern bir şekilde tasarlandı. Ayrıca yürüyen merdivenin alt kotuna halka hizmet amaçlı bir fonksiyon verilerek çiçekçi ve büfe olarak değerlendirilecek. Yaya üst geçidi, gece aydınlatmasıyla da güzel bir görüntü sağlayacak” diye konuştu.

Manisa Büyükşehir Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181