Manisa Selendi Gençlik Merkezi çalışmaları hızla devam ediyor!
İl genelinde gençlere yönelik projeleriyle dikkat çeken Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Selendi ilçesine kazandırılacak Gençlik Merkezinin çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Selendi’nin önemli ihtiyaçlarından birinin daha karşılanacağını belirten Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Selendi’deki gençlerimize her anlamda hitap edecek olan Gençlik Merkezimizde inşaat çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Selendili gençlerimiz kültürel ve sosyal anlamda büyük değişim yaşayacak” dedi.

Manisa’daki gençlerin daha iyi ortamlara eğitim alabilmelerini sağlamak amacıyla il genelinde bir bir projelerini hayata geçiren Manisa Büyükşehir Belediyesi, bu kapsamda Selendi’de önemli bir projenin çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Büyükşehir Belediyesi tarafından Selendi’ye kazandırılacak olan Gençlik Merkezi’nin inşaat çalışmaları devam ediyor.

Gençler Kültürel ve Sosyal Anlamda Değişim Yaşayacak
Gençlerin kendilerini geliştirmesi ve çağa ayak uydurmaları amacıyla her türlü hizmetin merkezde yer alacağını belirten Başkan Ergün, “Selendi Gençlik Merkezi’nin inşaat çalışmaları devam ediyor. Selendili gençlerimiz bu merkezde kültürel ve sosyal anlamda hoşça vakit geçirecekler. Sinemasından, el sanatları atölyesine, gelişmiş dersliklerde alınacak eğitimlerine kadar her şeyin yer alacağı merkezimiz şimdiden Selendimize hayırlı olsun” diye konuştu.

Manisa Büyükşehir Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181