Manisa Sümerpark Rekreasyon Fuar Alanı ve Peyzajı inşaatı çalışmaları devam ediyor!
Uzun yıllardır atıl durumda olan Sümerbank arazisi Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Şehzadeler Belediyesi iş birliğiyle yeniden can buluyor. Mevcut alanda yapımına başlanan ve kentin sosyal alan ihtiyacına önemli katkı sağlayacak Sümerpark Rekreasyon Fuar Alanı ve Peyzajı inşaatında çalışmalar sorunsuz devam ediyor. Dev projede bir yandan alt yapı çalışmaları devam ederken bir yandan sosyal tesislerin ve perde duvarların inşaat çalışmaları sürüyor.

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Şehzadeler Belediyesi işbirliğiyle Sümerpark arazisine yapımı başlanan Sümerpark Rekreasyon Fuar Alanı ve Peyzaj inşaatında çalışmalar sorunsuz devam ediyor.  Çalışmaların planlanan sürede devam ettiğini belirten Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, “Kentteki rekreasyon alanı ihtiyacını önemli ölçüde karşılayacak olan dev projemizde çalışmalarımız hızla devam ediyor. Şuan bir yandan alt yapı çalışmalarını sürdürürken bir yandan da sosyal tesislerin ve perde duvarlarının yapımını gerçekleştiriyoruz” dedi.

Projede Yok Yok
Projenin içeriği hakkında da bilgi veren Gençoğlu, “Kompleksin içinde kapalı spor merkezi, futbol sahası, basketbol sahası, tenis kortu, kondisyon aletleri alanı, koşu parkuru, yürüyüş yolu, meyvelik ve hobi Bahçesi, gül bahçesi, çim teraslar, minia maket parkı, şehzade figürleri parkı, masal kahramanları parkı, panoramik mesir müzesi, otoparklar, restoran kafe ve yeşil alan bulunmaktadır” dedi.

Manisa Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181