Manisa Yunusemre'de arazi yollarının yapımını tamamladı!
Yunusemre Belediyesi ilçede bulunan ova yollarında düzenleme çalışması gerçekleştiriyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ayrıca yağmur sularının yollara zarar vermemesi amacıyla menfezlerin geçişini sağladı.

Yunusemre Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Maldan, Pelitalan, Müslih, Evrenos, Karaveliler, Örencik, Siyekli, Koruköy, Akçaköy, İlyasçılar, Karaali, Atatürk, Ortaköy, Türkmen, Uzunburun, Yuntdağ Yenice, Küçüksümbüller, Büyüksümbüller, Asmacık, Recepli, Sakallı, Düzlen, Üçpınar ve Muradiye mahallelerinde bulunan arazi yollarının yapımını tamamladı.

Türkmen Mahallesi’nde yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Yunusemre Belediyesi Fen İşleri Müdürü Mehmet Ata, “Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Çerçi’nin talimatları doğrultusunda arazi yollarımızda çalışmalarda bulunmaya devam ediyoruz. Artık sona geldik şuanda Türkmen Mahallesi’nde olduğu gibi Dazyurt, Otmanlar, Ortaköy mahallelerimizin arazi yollarının yanı sıra menfezlerinin geçişini sağladık. Yağmur sularının zarar vermemesi için stabilize malzeme serdik.” dedi.

“YOLLARIMIZ ÇOK GÜZEL OLDU”
Türkmen Muhtarı Mustafa Solmaz ise yapılan çalışmalardan dolayı duyduğu memnuniyeti vurgulayarak, “Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz Türkmen Mahallemizde ova yollarımızı yaptı. Mahallemizde sofralık siyah üzüm üretiliyor. Eskiden eşekler ile üzümlerimizi çıkarıyorduk. Bu yıl yapılan çalışmalar ile rahat bir şekilde yollarımızı kullanabiliyoruz. Yapılan çalışmalardan dolayı Fen İşleri Müdürümüz Mehmet Ata ve Yunusemre Belediye Başkanımız Dr. Mehmet  Çerçi’ye teşekkür ederiz.” şeklinde konuştu.     

Yunusemre Belediyesi

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181