Manisa Yunusemre için 2018 yatırım yılı olacak!
Yeni yıl dolayısıyla kutlama mesajı yayımlayan Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, “Türkiye’ye örnek olan hizmetlerimizi önümüzdeki yıl da sürdürecek; sosyal belediyecilikte de diğer belediyelere örnek olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, yeni yıl dolayısıyla mesaj yayımladı. 2018’in Yunusemre İlçesi için yatırım yılı olacağını belirten Başkan Çerçi, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Acısıyla tatlısıyla, iyisiyle kötüsüyle bir yılı daha geride bırakıyoruz. 2017 yılı başta ülkemiz olmak üzere dünya için pek iyi geçmese de inanıyorum ki 2018 yeni başlangıçların yılı olacaktır. Yunusemre Belediyesi olarak yeni yıla projelerimizle damga vuracağız. İlçe merkezimizi oluşturmak için yola çıktığımız kentsel dönüşüm projemizin, yine Güzelyurt Mahallesi’nde modern, kapalı pazaryerimizin temelini 2018 yılı içerisinde atacağız. Binlerce vatandaşımızın umutla beklediği 5500 Konutluk Akgedik Toplu Konut Projesi’nde 1101 konutumuzun anahtarlarını hak sahiplerimize teslim edeceğiz. Yaylaköy Yaşlı Bakım Merkezi, Osmancalı Doğa Sporları Merkezi, Barbaros Sosyal Tesisleri, Belediye Meydan Projesi gibi dev projelerimizi de hayata geçirmek için düğmeye basacağız. Bu ve bunun gibi Türkiye’ye örnek olan hizmetlerimizi önümüzdeki yıl da sürdürecek; sosyal belediyecilikte de diğer belediyelere örnek olmaya devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle başta ilçemiz olmak üzere ülkemiz ve tüm dünya için umut, sağlık, sevgi, huzur ve barışın egemen olduğu yeni bir yıl olmasını dilerim.”

Yunusemre Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181