Manisa Demirci TOKİ projesinde anahtar teslimleri yapıldı!
Başbakanlık Toplu Konut İdaresince ( TOKİ ) tarafından Demirci'ye yapılan 255 konutun anahtar teslim töreni yapıldı. Demirci Meslek Yüksek Okulu bahçesinde yapılan anahtar teslim törenine Manisa Milletvekilleri Recai Berber, Uğur Aydemir, Belediye Başkanı Selami Selçuk, AK Parti Demirci İlçe Başkanı Mehmet Acar, MHP İlçe Başkanı Yılmaz Ayhan, TOKİ Manisa İl Temsilcisi Eray Hatipoğlu, Sivil Toplum Kuruluşu Başkanları, Mahalle Muhtarları, konut sahipleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Anahtar teslim töreninin açılış konuşmasını yapan Belediye Başkanı Selami Selçuk " Toplu Konut İdaresi hükümetimizin sosyal politikalar alanındaki en güçlü icraatlarından birisidir. Bugüne kadar yüz binlerce konut inşa edip, özellikle dar ve orta gelirli vatandaşlarımızı ev sahibi yapmaktadır. Demircimize Başbakanlık Toplu Konut idaresi tarafından 255 konut yapılarak tamamlandı. Bunların 104 dairesi 3+1, 151 dairesi de 2+1'dir. Demirci'ye yapılan TOKİ konutlarının yatırım bedeli 22 Milyon ( Trilyon)'dur. Vatandaşlarımız burada kira öder gibi taksitlerini ödeyerek ev sahibi olacaklar.  TOKİ'den ev alan tüm vatandaşlarımıza evlerinde sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir şekilde oturmalarını temenni ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun "dedi.

AK Parti Manisa Milletvekili Recai Berber ise " Başbakanlık Toplu Konut İdaresince Türkiye'nin ve Manisa'nın her köşesine vatandaşlarımızın kira öder gibi ev sahibi olmaları için yardımcı oluyoruz. Bugün Demircimize yerleşim şekli ile çok güzel mutena bir mahalleyi tabiri caizse 255 konutluk bir mahalleyi kazandırıyoruz. TOKİ 1980'li yıllarda kuruldu. Fakat Ak Parti hükümetleri ile birlikte Türkiye sosyal konutlarla, en ücra yerleşim yerlerimize kadar vatandaşımıza kaliteli güzel konutları kira öder gibi konut sahibi olmayı tanıştı. TOKİ sadece geçtiğimiz yıl Türkiye'de 65 Bin konut yaptı. Bu konutların yüzde 90'nıda sosyal konut. İhtiyaç sahiplerine, evi olmayıp da alamayanları ev sahibi yaptı. Türkiye her alanda gelişirken, terör unsurlarına karşıda mücadelesine devam ediyor. Bu vatan kıyamete kadar bu millet var oldukça Türk yurdu olarak yaşayacak. Ne Suriye'nin kuzeyinde, ne Irak'ın kuzeyinde Türkiye'ye tehdit oluşturacak en ufak terör unsuru kalmayıncaya kadar bu harekatlar devam edecek. Türkiye'nin gücü var ve başaracak " dedi.

Anahtar teslim töreninde konuşan AK Parti Manisa Milletvekili - KİT Komisyon Başkanı Uğur Aydemir ise " 255 TOKİ konutunun Demirci için hayırlı olmasını diliyor, konut sahibi vatandaşlarımıza aileleri ile birlikte mutlu hayat sürmelerini diliyorum "dedi

Tören sonunda Manisa Milletvekilleri Recai Berber, Uğur Aydemir, Belediye Başkanı Selami Selçuk, Ak Parti Demirci İlçe Başkanı Mehmet Acar, MHP İlçe Başkanı Yılmaz Ayhan, TOKİ Manisa İl Temsilcisi Eray Hatipoğlu tarafından, TOKİ'den ev alan Bayram Ali Kırlıoğlu, Yüksel Esen, Enver Dönmez, Sefer Karakoç, Necati Dede ve Salih Yılmaz'a anahtarlarını teslim ettiler. Manisa Milletvekilleri Recai Berber, Uğur Aydemir, Belediye Başkanı Selami Selçuk ve beraberindeki heyet daha sonra TOKİ konutlarındaki daireleri gezdiler.

Demirci Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181