Manisa kentsel dönüşüm projesi ne zaman başlayacak?
5 mahalleyi kapsayan Manisa kentsel dönüşüm projesi ne zaman başlayacak sorusunun detaylarını sizler için araştırdık.

Manisa kentsel dönüşüm projesi ne zaman başlayacak sorusunun detayları şu şekilde; Çalışmaların devam ettiği Manisa Şehzadeler kentsel dönüşüm alanının hali hazır haritaları tamamlandı ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından da onay aldı. Ardından zemin etütleride yapılarak tamamladı ve bunlarda bakanlık tarafından onay aldı.

Manisa Şehzadeler kentsel dönüşüm son durum detayları şu şekilde; Şehzadeler'de bulunan 5 mahalleyi ilgilendiren alanda kapsamlı bir değerleme çalışması yapıldı ve bu çalışma ile birlikte arsa değerleri, arsa üzerindeki yapılar, bahçe duvarları, müştemilatlar bahçe içerisindeki ağaçlara varana kadar her türlü tespit işlemi yapıldı ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Toplu Konut İdaresine iletildi.

İmar Planı çalışmasının başladığı Manisa Şehzadeler Belediyesi kentsel dönüşüm projesi için alakalı olarak ilk tasarım çalışmaları hazırlandı. Bu konuyla alakalı da onay aşamasına gelindi. Tüm planlama ve projeler ile ilgili Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile TOKİ’den onay alınmasının ardından, hak sahipleri ile görüşmeler başlayacak.

Şehzadeler Belediyesi tarafından hayata geçirilen Manisa Şehzadeler Belediyesi kentsel dönüşüm projesi İshak Çelebi ve Dilşikar Mahallelerinin bir kısmı ile Kocatepe, Bayındırlık ve Gediz Mahallelerinin tamamını kapsıyor. Hazırlamış olan imar planına göre bir kentsel tasarım projesi çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

Manisa kentsel dönüşüm projesi ne zaman başlayacak sorusunun detaylarını sizler için derledik. Manisa'da kentsel dönüşüm projesi ne zaman başlayacak sorusu ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181