Manisa Turgut Özal Mahallesi'ne 608 konutluk kentsel dönüşüm projesi!
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Turgut Özal Mahallesi’nde hayata geçirilecek olan toplu konut projesiyle ilgili önemli açıklamalar yaptı. İlk etapta 608 konutluk planlama yaptıklarını belirten Başkan Ergün, “Tahmin ediyorum yılbaşına kadar projelerin teslimi bitince, 2018’in ilk aylarında inşallah yapım ihalesine çıkıyoruz. İnsanların çok hesaplı bir şekilde daire alabilecekleri çok güzel projeler hazırlanıyor” dedi. Başkan Ergün ayrıca, Manisa Prime projesinin yer tesliminin yapıldığını da müjdeledi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Televizyonu’nda ‘Başkanla Baş Başa’ adlı programda önemli açıklamalar yapan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, ilk olarak Manisa Prime projesiyle ilgili son bilgileri verdi. Başkan Ergün, “Manisa Prime’da 5 yıldızlı ve 210 odalı otel 19 katlı olarak planlandı. İçerisinde 550 kişilik restoranı, 450 kişilik balo salonu, 500 kişilik toplantı salonu, bin 500 metrekare alan üzerine kurulu SPA güzellik merkezi ve kapalı yüzme havuzu bulunuyor. Yine proje içerisinde ikinci bina dediğimiz binada 13 katlı iş ofisi olarak belirlendi.

A plus açık ofis 10 kat olacak ve içerisinde 600 metrekarelik bürolar planlandı. Tabii 600 metrekare tek büro değil. Talebe göre birimlere bölünecek. AVM noktasında ise 14 bin 500 metrekare kiralanabilir bir alan var. Bunun 8 bin 830 metrekaresi bodrum kat, 4 bin 125 metrekaresi zemin kat. Bunların altında da komple otopark bulunuyor. Mağazalar, alışveriş merkezleriyle güzel bir alan olacak. Buranın ihalesi yapıldı, bitirildi. İtirazları netleştirildi. Yer teslimi de müteahhide yapıldı. Hazırlıklarına başlanıyor. Bir hafta, 10 güne kadar ön çevirmelerine başlanır diye tahmin ediyorum. Hedef 24 ay” diye konuştu.

Turgut Özal Mahallesi’nde Kentsel Dönüşüm
Programda ilk kez kentsel dönüşüm projesini dile getirdiğini belirten Başkan Ergün, “Kentsel dönüşüm projesi Manisa’da 608 projelik, proje şu anda hazırlanıyor hayırlısıyla. Turgut Özal Mahallesi’nde yeni yapılan hastanenin yanındaki mevcut adada Manisa Büyükşehir Belediyesinin nasıl konut yaptığını orada göstereceğiz. 2018’de Allah nasip ederse. Şu anda projeleri çiziliyor. Tahmin ediyorum yılbaşına kadar projelerin teslimi bitince, 2018’in ilk aylarında inşallah yapım ihalesine çıkıyoruz. İnsanların çok hesaplı bir şekilde daire alabilecekleri çok güzel projeler hazırlanıyor. İlk etapta 608 konut planlarını yaptık. Aslında bir 200 konut daha üretebilirdik ancak bu sefer kat sayıları yukarı doğru gidiyordu. Bir 100 milyon TL’lik yatırımı 2018’de Turgut Özal Mahallesi’ne düşünüyoruz. Bunu da burada ilk defa söylüyorum” dedi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181