Manisa Yunusemre kentsel dönüşüm projesi son durum! Aralık 2018
Kentsel dönüşüm planı askıdan inen Manisa Yunusemre kentsel dönüşüm projesi son durum detaylarını sizler için araştırdık.

Manisa Yunusemre kentsel dönüşüm projesi son durum detayları şu şekilde; Mimari tasarım süreci başlayan projede bu süreç tamamlandıktan sonra maketi hazırlanarak hak sahiplerine gösterilecek. Daha sonra hak sahipleri ile görüşmeler başlayacak ve görüşmeler tamamlandıktan sonra Manisa Yunusemre kentsel dönüşüm projesi etaplar halinde ihaleye çıkacak. İhaleler sonuçlandıktan sonra projenin inşaat çalışmaları başlayacak.

Yunusemre Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan Manisa Yunusemre kentsel dönüşüm projesi Laleli, Mesir, Mutlu ve Lalapaşa Mahallelerinde hayata geçirecek. En az 2 cepheli konutların inşa edileceği Yunusemre kentsel dönüşüm projesi konutlar depreme dayanıklı, asansörlü, doğalgazlı hale getirilecek. Ayrıca proje kapsamında tüm binaların ön ve arkası yeşil alan ve otopark alanı olacak.

Yunusemre'de inşa edilecek olan Manisa Yunusemre Belediyesi kentsel dönüşüm projesi için Kentsel Dönüşüm Ofisi kuruldu. Laleli Mahallesinde pazaryerinin yanına 347 metrekare kapalı alanda kurulan Yunusemre Belediyesi Kentsel Dönüşüm Ofisi'nde hak sahiplerine gerekli bilgiler aktarılıyor.

Manisa Yunusemre kentsel dönüşüm projesi son durum detaylarını sizler için derledik. Manisa Yunusemre mahallesi kentsel dönüşüm son durum ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181