Manisa Yunuskent 2. etap başvuruları ne zaman?
415 milyon TL’lik yatırımla inşa edilen Manisa Yunuskent 2. etap başvuruları ne zaman sorusunun cevabı belli oldu. 1. kısımında 750 2. kısımında ise 800 konutun yer alacağı Manisa Yunuskent 2. etap başvuruları Mart 2018'de başlayacak.

2. etabı 2 kısımdan oluşan Manisa Yunuskent 2. etap projesinin 1. etabında evlerin inşaatı tamamlandı, şu anda çevre düzenlemeleri yapılıyor. 2 etapta toplam 2 bin 700 konutun inşa edileceği planlanan Manisa Yunuskent 2. etap AL-BA Yapı tarafında inşa ediliyor.

1 bin 584 konut, 2 cami, 2 ticaret merkezi, 2 eğitim kurumu, 1 çarşı ve sosyal donatı alanlarının planlandığı Manisa Yunuskent 2. etap projesinde Engellilere, şehit ve gazi yakınlarına, basın mensuplarına kontenjan ayrılması öngörülüyor. Manisa'nın 5. 500 konutluk en büyük toplu konut projesi olan Manisa Akgedik Yunuskent projesi​ mahalle konseptiyle tasarlanıyor.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Eyup solak 6 yıl önce

2ci etap katitlari ne zaman yapilacak

banner182

banner181