Yunuskent 2. kura tarihi ne zaman?
​Yunusemre Belediyesi’nin Manisa Akgedik'te hayata geçirdiği Yunuskent projesinin ilk kurası geçtiğimiz aylarda yapılmıştı. Birinci etaptaki hak sahiplerinin heyecanla beklediği kura için tarih değişikliği yapıldı. Daha önce 23 Kasım olarak açıklanan Yunuskent projesinin 2. kura tarihi 23 Kasım’ın TEOG sınavına denk gelmesi nedeni ile 21 Kasım 2016 Pazartesi'ye çekildi. 

Yunuskent projesinin ilk etabında 1101 konut bulunuyor. İl etabında ikinci defa gerçekleşek kura 21 Kasım Pazartesi Günü saat 10.00’da yapılacak. Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek Yunuskent projesi 2. kurasının ardından hak sahipleri hangi blokta ve dairede oturacağını, ön peşinatı ve ödeme planını öğrenebilecek.

Ayfer ERDOĞAN / EmlakSayfası.com.tr


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181