Akgedik TOKİ 2 etap başvuruları ne zaman?
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen Akgedik TOKİ 2 etap başvuruları ne zaman sorusunun cevabını sizler için araştırdık.

Akgedik TOKİ 2 etap başvuruları ne zaman sorusunun cevabı şu şekilde; Projede başvurular 18 Haziran 2018 tarihinde başlayıp 6 Temmuz 2018 tarihine kadar devam edecek. Konutların başvuruları Türkiye Halk Bankası A.Ş.’nin Manisa İlindeki tüm Şubeleri aracılığı ile kabul edilecek.

Manisa Yunusemre 2. Etap 1. Kısım ve 2. Kısım Projesi Toplu Konut Uygulamaları kapsamında inşa edilen 1062 adet standart konut ve 438 adet alt gelir grubu konut olmak üzere 1500 adet konut kuralı satış yöntemi ile satışa sunulacak. 

Akgedik TOKİ 2 etap başvuruları için gerekli belgeler;
Başvuru sahipleri, Nüfus Cüzdanı fotokopisini ve ayrıca;
Şehit Aileleri, Harp ve Vazife Malulleri ile Dul ve Yetimleri, kredi kullanım durumuna göre Sosyal Güvenlik Kurumu’ndan alacakları “Hak Sahipliği Belgesi” ni ibraz edeceklerdir.
Engelli vatandaşlarımız, Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından verilen kimlik kartının fotokopisi veya tam teşekküllü bir devlet hastanesinden alınmış sağlık heyet raporunu (en az % 40 engelli olduğuna dair) ibraz edeceklerdir.
Emekli Vatandaşlar, Sosyal Güvenlik Kurumundan alınan emekli kimlik belgesi veya emekli olduğunu gösteren “Belgeyi” Başvuru Formu ile birlikte yukarıda yer alan belgeler eksiksiz olarak Bankaya teslim edilecektir. Eksik evrak ibraz edenler kuraya katılma haklarını kaybedeceklerdir.

Akgedik TOKİ 2 etap başvuruları ne zaman sorusu ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Akgedik TOKİ 2 etap alt gelir grubu satış duyurusu için tıklayınız.

Akgedik TOKİ 2 etap orta gelir grubu satış duyurusu için tıklayınız.


Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181