Akgedik TOKİ 2 etap kura sonuçları ne zaman belli olacak?
Vatandaşlar tarafından merak edilen Akgedik Toki 2 etap kura sonuçları ne zaman belli olacak sorusunun yanıtını sizler için araştırdık.

Manisa Yunusemre'de Yunusemre Belediyesi ve Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen Akgedik TOKİ 2 etap kura sonuçları listesinin belli olacağı kura töreni bugün gerçekleşecek. Akgedik Toki 2. etap kura sonuçları kapsamında bugün 2+1 daire hak sahipleri belirlenecek.

Toplamda bin 500 konutun yer aldığı Manisa Akgedik Toki 2+1 kura sonuçları listesinin belli olacağı kura töreni Muradiye Sosyal Tesisleri'nde yapılacak. 2+1 konutlar için hak sahiplerinin daire ve ödeme takviminin belirleneceği şerefiyeli-maliyetli kura töreni yapılacak. Bugün saat 10.00’da 2+1 dairelerin hak sahipleri belirlenecek.

Akgedik TOKİ 2 etap kura sonuçları ve Manisa Akgedik Toki kura sonuçları ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.


Manisa Akgedik Toki 2+1 kura sonuçları için tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181